dobroge.tv

Live

Turiştii au profitat de weekend-ul cu vreme perfectă de plajă. Managerul unui hotel din Mamaia: ''Avem prețuri promoționale, hotelul este aproape plin''

25 septembrie 2023
Publicitate

Turiştii care au ajuns pe litoral în aceste zile au fost mai mult decât norocoşi. Vremea perfectă de plajă şi apa mării excelentă pentru bălăceală au fost două dintre ingredientele unui weekend ideal. Cei care vor să mai dea o fugă la mare trebuie să ştie că mai sunt câteva unităţi de cazare deschise, vremea se va menţine caldă, însă vântul se va intensifica.

26 de grade Celsius au arătat termometrele în weekend în Mamaia. Duminică fost o zi perfectă pentru plajă, dar şi pentru o baie în apa mării.

Vremea superbă din această perioadă a atras români şi de peste hotare. O doamnă venită tocmai din Germania, spune că nu ar da litoralul românesc pe nicio altă destinaţie turistică.

Doar lipsa şezlongurilor de pe plaje a fost un semn că nu mai suntem în plin sezon estival. Chiar şi aşa, oamenii veniţi să se bucure de vremea superbă de toamnă au găsit soluţii.

Cei care încă nu au ajuns în acest an pe litoralul românesc şi vor să dea o fugă pentru a profita de zilele călduroase de toamnă trebuie să ştie că mai sunt câteva unităţi de cazare deschise. Unele hoteluri din Mamaia primesc turişti până la început de octombrie, iar preţurile sunt mai mult decât accesibile.

„Avem prețuri promoționale, 140 de lei camera pe noapte, hotelul este aproape plin, turiștii se bucură de ultimele zile de vacanță de sezon”, a spus Alina MAMBET, manager hotel Mamaia.

Vremea la mare se va menţine frumoasă şi în următoarele zile. Va fi mai cald decât normalul perioadei, însă vântul se va intensifica, spun meteorologii.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233