dobroge.tv

Live

Teatru și Univers la Planetariul din Constanța

23 octombrie 2020
Publicitate

Trei astronauți de pe stația orbitală internațională vor primi vizita copiilor lor. Însă întâlnirea nu va avea loc în spațiu, ci chiar la Planetariul din Constanța. Totul în cadrul unui spectacol inedit. Reprezentaţiile vor avea loc în mediul online. Toţi cei care vor viziona piesa de teatru vor fi astfel transpuși într-o călătorie imaginară în univers.

Zece reprezentanții ale spectacolului de teatru intitulat „WalkThis(Milky)Way”, vor avea loc la Planetariul din Constanța.

Povestea este una simplă. În cadrul unui experiment științifico - social, trei astronauți de pe stația orbitală internațională vor primi vizita copiilor lor.

Spectacolul este presărat cu de toate. Aventură, suspans, pasiune, iubire, conflict între generații sau sexe, precum și între inteligența umană și cea artificială. Nu va lipsi nici umorul iar finalul va fi absolut surprinzător.

Un spectacol ciudat, un spectacol antrenant sper eu, un spectacol care să trezească interes şi veţi putea vedea o relaţie de familie undeva în spaţiu”, declară Iulian Enache, regizor.

Reprezentanții vor dura 60 de minute, timp în care spectatorii vor fi transpunși într-o călătorie spațială. Toate cele 10 reprezentanții vor avea loc în mediul online pe pagina de Facebook „Walk This Milky Way”, în perioada 29 octombrie - 7 noiembrie începând cu ora 20.00.

Proiectul este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Bugetul total este de 113.500 lei, din care 28.500 lei reprezintă contribuție proprie a beneficiarului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233