dobroge.tv

Live

Relaxare la SPA de Halloween

26 octombrie 2020
Publicitate

Masaje, tratamente și sesiuni de relaxare- este propunerea pe care mai multe saloane și centre spa o au, pentru Halloween. Deși anul acesta petrecerile tematice sunt o amintire, oamenii se pot bucura și în alte feluri de cea mai înspăimântătoare noapte a anului.

La un hotel din stațiunea Mamaia, se fac ultimele pregătiri. Camerele sunt decorate cu dovleci și vrăjitoare, ca oaspeții să se bucure din plin de atmosfera de halloween.

Îi așteptăm pe oameni în condiții maxime de siguranță. Pentru Halloween avem un pachet promoțional, începând cu 799 de lei pentru două nopți de cazare, cu mic dejun inclus, plus a treia noapte gratuit. De asemenea, early check in și late check out, deci putem să fructificăm ziua în care venim și ziua când plecăm spre casă”, declară Ionela Drăgan, manager SPA.

Cele mai căutate sunt serviciile de relaxare de la spa. Centrul de wellness a pregătit pachete atractive, ca oamenii să uite pentru câteva clipe de situația grea în care ne aflăm și să beneficieze de tratamente de relaxare și înfrumusețare.

Sunt opțiuni și pentru terapii SPA. Împachetări cu gel de struguri și masaj scalp pentru doamne, și masajul spatelui, efectuat cu ulei de dovleac pentru domni”, spune Ionela Drăgan, manager SPA.

Copiii sunt de departe, cei mai bucuroși. Și pentru ei au fost pregătite surprize de Halloween. Așadar, în timp ce părinții se bucură de proceduri, cei mici au la dispoziție activități ca să nu se plictisească.

Nici cei mici nu au fost uitați. Pentru ei sunt pregătite cărticele și decorațiuni, ca să se simtă cât mai bine în mini sejurul de Halloween.

Și acest salon de înfrumusețare vine cu oferte pentru doamnele și domnișoarele care vor să strălucească în cea mai înfricoșătoare noapte. Deși este pandemie, multe femei vor să arate cât mai bine, indiferent de ocazie.

Am pregătit oferte. În această lună ave, 20% reducere la tot ce înseamnă tratament corporal. De Halloween am pregătit giveaway. Pe Instagram avem o ofertă, pe Facebook avem o altă ofertă, deci sunt șanse duble de câștig. Pachete, abonamente de câte șase ședințe de epilare definitivă sau Venus Legacy, cea mai puternică radiofrecvență din acest moment de pe piață”, spune Elena Poscalescu, manager salon.

În această toamnă, sărbătoarea de halloween nu va fi petrecută ca în anii precedenți, cu cosume și petreceri tematice. Oricum ar alege să petreacă, oamenii sunt îndemnați să respecte regulile de igienă și de distanțare socială.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233