Live

Relaxare la SPA de Halloween

Masaje, tratamente și sesiuni de relaxare- este propunerea pe care mai multe saloane și centre spa o au, pentru Halloween. Deși anul acesta petrecerile tematice sunt o amintire, oamenii se pot bucura și în alte feluri de cea mai înspăimântătoare noapte a anului.
publicat pe 26 octombrie 2020
Roxana Dumitrică

La un hotel din stațiunea Mamaia, se fac ultimele pregătiri. Camerele sunt decorate cu dovleci și vrăjitoare, ca oaspeții să se bucure din plin de atmosfera de halloween.

Îi așteptăm pe oameni în condiții maxime de siguranță. Pentru Halloween avem un pachet promoțional, începând cu 799 de lei pentru două nopți de cazare, cu mic dejun inclus, plus a treia noapte gratuit. De asemenea, early check in și late check out, deci putem să fructificăm ziua în care venim și ziua când plecăm spre casă”, declară Ionela Drăgan, manager SPA.

Cele mai căutate sunt serviciile de relaxare de la spa. Centrul de wellness a pregătit pachete atractive, ca oamenii să uite pentru câteva clipe de situația grea în care ne aflăm și să beneficieze de tratamente de relaxare și înfrumusețare.

Sunt opțiuni și pentru terapii SPA. Împachetări cu gel de struguri și masaj scalp pentru doamne, și masajul spatelui, efectuat cu ulei de dovleac pentru domni”, spune Ionela Drăgan, manager SPA.

Copiii sunt de departe, cei mai bucuroși. Și pentru ei au fost pregătite surprize de Halloween. Așadar, în timp ce părinții se bucură de proceduri, cei mici au la dispoziție activități ca să nu se plictisească.

Nici cei mici nu au fost uitați. Pentru ei sunt pregătite cărticele și decorațiuni, ca să se simtă cât mai bine în mini sejurul de Halloween.

Și acest salon de înfrumusețare vine cu oferte pentru doamnele și domnișoarele care vor să strălucească în cea mai înfricoșătoare noapte. Deși este pandemie, multe femei vor să arate cât mai bine, indiferent de ocazie.

Am pregătit oferte. În această lună ave, 20% reducere la tot ce înseamnă tratament corporal. De Halloween am pregătit giveaway. Pe Instagram avem o ofertă, pe Facebook avem o altă ofertă, deci sunt șanse duble de câștig. Pachete, abonamente de câte șase ședințe de epilare definitivă sau Venus Legacy, cea mai puternică radiofrecvență din acest moment de pe piață”, spune Elena Poscalescu, manager salon.

În această toamnă, sărbătoarea de halloween nu va fi petrecută ca în anii precedenți, cu cosume și petreceri tematice. Oricum ar alege să petreacă, oamenii sunt îndemnați să respecte regulile de igienă și de distanțare socială.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!

Mai multe

Amintiri de Crăciun, în pandemie: ședințe foto cu decoruri de poveste

O mașinărie care face zăpadă artificială este bucuria copiilor. Costă câteva sute de euro și este una dintre...

CONSTANȚA. Iluminatul festiv de sărbători, mai modest decât în anii precedenți

În municipiul Constanța și-au făcut apariția, timid, primele ornamente festive. Este unul dintre semnele că...

Sfântul Apostol Andrei, sărbătorit în pandemie

„Niciodată nu mi-a fost teamă și nici nu îmi este că ne-am putea infecta la Sfânta Liturghie, nu!”, spune o...

CONSTANŢA. Pomii fructiferi au înflorit în noiembrie: ''Încălzirea globală există și trebuie să ne adaptăm din mers''

În stațiunea Mamaia au înflorit corcoduşii. Pomii udați de ceața ultimelor două săptămâni și scăldați în...

CONSTANŢA. Vremea frumoasă i-a făcut pe constănţeni să uite de carantină! Autorităţile îndeamnă oamenii să rămână în case

Soare și plajă- este peisajul de care s-au bucurat constănțenii, la sfârșit de noiembrie. Această bunică a...

Hectare de mizerie în mijlocul Constanței

Ștefan este în vizită în Constanța. L-am întâlnit în timp ce trecea pe lângă fosta baza R.A.T.C. Privea...

CONSTANŢA. Şoferii contestă proiectul prin care circulația trotinetelor pe drumurile publice să fie reglementată: ''Sunt periculoase''

Traficul aglomerat îi face pe tot mai mulți constănțeni să găsească alternative de transport. Trotinetele...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233