dobroge.tv

Live

Stațiunea Mamaia, promovată în Polonia

24 noiembrie 2023
Publicitate

Am putea avea din nou mai mulți turiști polonezi în stațiunea Mamaia și Constanța. Aceștia au fost interesați să afle cât mai multe despre serviciile pe care le oferim, dar și ce ar putea face dacă ar alege ca destinație de vacanță litoralul româneasc. Unii au mai fost și au povestit cu nostalgie despre cum arăta Mamaia în anii `80. Reprezentanții OMD Mamaia-Constanța au fost prezenți la Târgul Internaţional de Turism de la Varşovia.

Anii `80 și-au pus amprenta pentru litoralul românesc. Cetățenii din Polonia își aduc aminte de vremurile în care Mamaia era doar o mică stațiune turistică. La Târgul Internaţional de Turism de la Varşovia, mulți dintre aceștia au fost curioși să afle ce s-a mai schimbat în Mamaia și cât de diferit arată acum.

“Suntem extrem de plăcut surprinși de impactul pe care l-a avut standul României aici, la Varșovia, în rândul polonezilor. Toată lumea ne întreabă ce mai este nou pe la Mamaia și pe la Constanța”, a spus George MĂNDILĂ, președinte OMD Mamaia-Constanța.

Stațiunea Mamaia și orașul Constanța au fost apreciate de tour-operatorii din Polonia.

România a fost destinația care a ieșit în evidență atât în fața vizitatorilor, cât și în fața oficialităților care s-au oprit la standul țării noastre.

“Sunt amatori, iar ‹traficul› de pliante a funcționat excelent”, a precizat George MĂNDILĂ, președinte OMD Mamaia-Constanța.

Câțiva tour-operatori străini s-au arătat interesați să includă destinația Mamaia-Constanța în cataloagele lor de prezentare turistică, iar reprezentanții Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu s-au întâlnit cu una dintre cele mai importante linii aeriene low cost.

“Suntem încântați că am putut să prezentăm destinația noastră, oamenii au avut răbdare cu noi, ne-au ascultat și dorim ca acest târg, care reprezintă o potențială piață de aproximativ 100 de milioane de viitori turiști în plimbare în Europa sau pe meridianele lumii, o parte din acest business să ajungă și pe litoralul românesc și anume la Mamaia și la Constanța”, a mai spus George MĂNDILĂ, președinte OMD Mamaia-Constanța.

România are statutul de țară parteneră în cadrul târgului de la Varșovia din acest an, unde participă peste 500 de expozanți din întreaga lume. Evenimentul este o oportunitate deosebită de a readuce în atenția turiștilor străini frumusețile naturale și culturale ale țării noastre.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233