dobroge.tv

Live

Sărbătorile de iarnă vin cu joburi de sezon. Pe platformele de recrutare online au apărut oferte de muncă pentru Târgurile de Crăciun

24 noiembrie 2023
Publicitate

Sărbătorile de iarnă vin cu joburi de sezon și posibilitatea de a suplimenta veniturile. Salariile pentru locurile de muncă de la Târgurile de Crăciun din toată țara sunt între 600 și 900 de euro. De asemenea, se caută și consilieri de vânzări pe magazine. Pentru un program full-time, doritorii vor putea primi la sfârșitul lunii chiar și 1.200 de euro.

Perioada sărbătorilor de iarnă deschide noi oportunități de lucru pentru cei care își caută o activitate part-time sau full-time, plătită, în acest sezon. Pe platformele de recrutare online au apărut joburi pentru Târgurile de Crăciun. Iar salariile sunt cuprinse între 600 și 900 de euro. Personal se caută și pentru târgurile din Austria și Germania. Aici salariile sunt cuprinse între 3.000 și 3.500 de euro.

„Totodată, centrele comerciale caută consilieri de vânzări pentru magazine tip insulă cu produse de Crăciun, cu salarii între 900 și 1.200 de euro pentru un program full-time, în intervalul 10:00-22:00, dar și animatori pentru petreceri de copii, cu oferte de 500-700 de euro”, arată datele unei platforme de recrutare online din România.

Magazinele care comercializează decorațiuni de Crăciun caută, de asemenea, consilieri de vânzări, oferind între 500 și 700 euro pe lună.

„Căutările pentru personal în Vânzări au crescut foarte mult în această perioadă, întrucât angajatorii se pregătesc pentru volumul specific sărbătorilor începând de la jumătatea lunii noiembrie. (...) Odată cu apariția magazinelor fizice dedicate, și cele online diversifică oferta și se pregătesc pentru volume mai mari de lucru, atrăgând candidați noi. În tandem cu vânzările, cresc și livrările, iar cererea de curieri este proporțională”, a declarat Ana Vișian, marketing manager în cadrul platformei de recrutare online.

Târgurile de Crăciun din România au devenit tot mai atractive pentru turiști, fiind locul de unde oamenii își pot lua cadourile de sezon pentru cei dragi, dar și unde pot testa preparate locale.

Târgurile din Sibiu și Craiova sunt deja deschise publicului, în timp ce Timișoara, Brașov, București și Constanța urmează să-și deschidă porțile după 26 noiembrie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233