dobroge.tv

Live

Constănțenii se implică activ în ''Caravana Speranței''

24 noiembrie 2023
Publicitate

Anunțată oficial în urmă cu aproximativ o săptămână, „Caravana speranței“ se bucură deja de un success care i-a luat prin surprindere până și pe organizatori. În cadrul campaniei, o sută de familii defavorizate de pe raza județului Constanța vor primi pe 1 decembrie, cu ocazia Zilei Naționala a României ,cadouri și pachete necesare sezonului rece.

Constănțenii au demonstrat încă o dată că sunt solidari cu semenii lor atunci când trebuie să le întindă o mână de ajutor. Într-un timp foarte scurt de la anunțul oficial, „Caravana speranței“ se bucură de un interes din partea constănțenilor care a întrecut chiar și cele mai optimiste așteptări ale organizatorilor. 

Pe lângă bunurile și pachetele care urmează să fie oferite de Asociația Culturală Obsidian cu sprijinul Consiliului Județean Constanța unui număr de 100 de familii defavorizate, foarte mulți constănțeni s-au oferit să contribuie la rândul lor cu bunuri și produse pentru cei care au mare nevoie de ele în această perioadă. 

Puși în fața unei astfel de provocări, reprezentanții Asociației Obsidian caută acum să acopere necesarul de voluntari pentru pregătirea pachetelor, dar și pentru transportul acestora la familiile incluse în proiect.

Potrivit estimărilor inițiale, pachetele și produsele de strictă necesitate pentru perioada sezonului rece oferite în cadrul „Caravanei speranței“ urmau să fie transportate cu o flotilă de 60 de mașini. „Caravana speranței“ este un proiect desfășurat de Asociația Culturală „Obsidian“ cu sprijinul Consiliului Județean Constanța. 

Acțiunea este programată să aibă loc pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233