dobroge.tv

Live

„Caravana Speranței” este gata să pornească la drum

„Caravana Speranței” este gata să pornească la drum
26 noiembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

„Caravana Speranței” este gata de start. Doar cinci zile au mai rămas până când reprezentații și voluntarii Asociației Culturale Obsidian vor porni la drum pentru a ajunge la 100 de familii defavorizate de pe raza județului Constanța și a le împărți pachete și bunuri de strictă necesitate pentru sezonul rece care și-a intrat deja în drepturi.

Pe lângă aportul voluntarilor și constănțenilor care s-au alăturat campaniei și care ajută la împachetare și distribuire, „Caravana Speranței” beneficiază de sprijinul Consiliului Județean Constanța.

Acțiunea va avea loc într-un moment de maximă importanță pentru țara noastră și poporul român, pe 1 decembrie, când sărbătorim Ziua Națională a României.

„«Caravana Speranței» reprezintă o speranță. De aici a venit și numele. Dorim să aducem o speranță în pragul sărbătorilor de iarnă în sânul familiilor care poate că au cea mai mare nevoie de ea. Ne referim aici la o parte din familiile nevoiașe de pe raza județului Constanța. Pachetele sunt din trei categorii, respectiv cu produse alimentare, cu produse de igienă și electrocasnice sau echipamente care să le fie de folos în gospodărie sau să le ofere familiilor incluse în campanie o perspectivă nouă asupra vieții”, a declarat Jean Vlad organizator „Caravana Speranței”.

Și pentru că proiectul este unul ambițios organizatorii vor beneficia de o flotilă de aproximativ 60 de mașini de transport, care vor duce bunurile la familiile incluse în proiect. De asemenea, pe lângă pregătirea pachetelor, o mare importantă s-a acordat beneficiarilor „Caravanei Speranței”.

„Am selectat 100 de familii tocmai pentru ca noi să avem timpul necesar și să putem ajunge la toate acestea într-o singură zi. Am ales cu precădere familii din regiunea de sud a județului, unde sunt zone ceva mai sărace, în special în apropiere de granița cu Bulgaria. Un ajutor important am primit și din partea primăriilor, care ne-au pus la dispoziție informații despre persoanele defavorizate pe care le au în evidență. Bazându-ne pe această situație am făcut propria verificare în teren, pentru a vedea care sunt nevoile fiecărei familii în parte”, a mai declarat Jean Vlad organizator „Caravana Speranței”.

„Caravana speranței” este un proiect desfășurat de Asociația Culturală Obsidian cu sprijinul Consiliului Județean Constanța. Acțiunea este programată să aibă loc pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233