dobroge.tv

Live

Concurs inedit la Constanţa: extensii de gene pentru... bărbați. Evenimentul va avea și un scop caritabil

22 decembrie 2023
Publicitate

Au devenit de nelipsit în ultimii ani din viața doamnelor și domnișoarelor. Sunt de diferite forme, texturi și, cu siguranță, le fac viața mai ușoară. Fără ele, reprezentantele sexului frumos cu siguranță s-ar descurca mai greu. Extensiile de gene, căci despre ele vorbim, fac parte dintre cele mai cerute procedee de înfrumusețare de la noi. Constant, specialiștii din domeniul beauty vin cu îmbunătățiri pentru a face față exigențelor clientelor. O noutate absolută, însă, va avea loc la începutul anului viitor în Constanța: Un concurs de aplicat extensii de gene și pe bărbați . Deși ați putea fi uimiți, este vorba despre o tehnică ce prinde deja în rândul domnilor. Evenimentul din februarie va avea și un scop caritabil.

Extensiile de gene arată spectaculos, mai ales dacă sunt aplicate de profesioniști și sunt alese în funcție de fizionomia și forma ochilor. Și nu este de mirare că au creat o adevărată isterie în rândul doamnelor și domnișoarelor. Pentru a avea o privire de felină, reprezentantele sexului frumos iau cu asalat saloanele de beauty. Cum ar fi, însă, ca extensiile de gene să li se aplice și bărbaților? “Nu știu, probabil că interesant”

“Noi, femeile, e ok, cu intretinere, dar și cu bărbați, cu gene false?”

“N-am auzit până acum”

Ei bine, tehnica este destul de întâlnită și la domni, spun specailiștii din domeniu.

“Extensiile aplicate la bărbați nu este un trend de acum. Se face și se aplică de când a apărut această industrie. Foarte multe vedete de la Hollywood și de la noi sunt purtători de extensii de gene”, a spus Sibel CRISTEA, organizator și lash trainer.

Dacă nu știați până acum acest lucru, aflați că nici nu ați fi avut cum să vă dați seama. Genele care li se aplică domnilor nu sunt la fel ca cele pe care le vedem la doamne și domnișoare.

Diferită este atât textura, cât și culoarea extensiilor de gene aplicate la bărbați. Sunt mai subtiri decât genele naturale, iar dimensiunile pornesc de la 4-5 mm în functie de preferinte.

“Sunt niște extensii speciale, cu curburi speciale, culori speciale”, a spus Sibel CRISTEA, organizator și lash trainer.

Pentru a valorifica acest tip de aplicare a extensiilor, dar și pe specialiștii care se ocupă de această activitate, în Constanța, în a doua parte a lunii februarie va avea loc un eveniment inedit. Fete din țară, dar și din străinătate vor participa la un concurs care deja a devenit tradiție pentru cunoscători. Ca o premieră, însă, anul acesta, când va fi al zecelea de când Sibel Cristea organizează astfel de competiții, participantele vor avea niște probe speciale.

“Un congres împărțit în 3 categorii: conferință, workshop-uri și campionatul acesta, olimpiaida cum spun eu, nemaiîntâlnit un așa concept live în campionatele noastre, o sală plină de tehnicieni profesionişti care vor aplica extensii de gene pe bărbați”, a spusSibel CRISTEA, organizator și lash trainer.

Dincolo de inedit, competiția va vea și o parte caritabilă, așa cum se întâmpla și în anii trecuți, doar că în preajma sărbătorilor de iarnă. Acum, pentru că evenimentul va fi organizat cu câteva zile înainte de 1 martie, organizatorii păstrează tradiția.

"Vom face aplicare în scop caritabil la doamne peste 50 de ani pentru a le înfrumuseța și a le face să se simtă bine", a spus Sibel CRISTEA, organizator și lash trainer.

Materialele de care vor avea nevoie participantele la evenimentul de pe 19 februarie 2024, din Constanța, vor fi asigurate de sponsori.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233