dobroge.tv

Live

Măsuri speciale pentru cursurile marinarilor

07 noiembrie 2020
Publicitate

Marinăria este unul dintre domeniile care au fost puternic afectate de pandemie. Numeroși navigatori au fost nevoiți să rămână pe vapoare perioade lungi de timp în contextul crizei sanitare. Chiar și în situații dificile, voiajele încă au loc. Iar pentru a pleca pe ape, marinarii români au nevoie și de anumite certificări. Pentru aceste cursuri s-au luat măsuri speciale, astfel încât nimeni să nu riște să se îmbolnăvească.

Nu există domeniu de activitate care să nu fi fost afectat de criza sanitară. Instituții publice sau private, cu toate au trebuit să se adapteze noilor reguli privind prevenirea răspândirii noului coronavirus.

„Și marinăria a fost afectată şi este grav afectată de această pandemie", a declarat Ovidiu Cupşa, director general CERONAV.

Însă, în continuare, marinarii trebuie să plece în voiaje. Iar pentru acest lucru au nevoie și de diferite cursuri ce se organizează la Ceronav.

"Dacă partea teoretică se poate desfăşura în sistem online şi este satisfăcător şi din punct de vedere profesional şi din punct de vedere al transmiterii cunoştiinţelor, în schimb, partea de competenţă practică trebuie să o organizăm aici, la faţa locului, fizic, cu grupe de oameni care, bineînţeles, în aceste condiţii sunt mult mai mici, organizăm grupe de 4-5 oameni care fac împreună acele competenţe cu respectarea distanţării sociale şi a tuturor normelor COVID”, a precizat directorul general al CERONAV.

Reprezentanții instituției dau asigurări că respectarea regulilor în contextul pandemiei este esențială. De pildă, în sediile de lucru ale companiei se intră organizat, nu înainte de a fi măsurată temeperatura corporală a angajaților și cursanților.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233