dobroge.tv

Live

BC Athletic Neptun speră la prima victorie

12 noiembrie 2020
Publicitate

După două înfrângeri suferite în Cupa României baschetbaliștii de la Athletic Neptun speră să spargă gheața în această seară. Constănțenii întâlnesc în cel de-al treilea meci din cadrul turneului preliminar pe CSA Steaua București. Partida este programată de la ora 20 și 30 de minute.

Baschetbaliștii de la BC Athletic Neptun nu au avut prea multe șanse în primele două confruntări din cadrul turneului de calificare în Final 8-ul Cupei României ce se desfășoară la Oradea.

Elevii lui Alexandru Olteanu au suferit două înfrângeri categorice în fața principalelor favorite, SCMU Craiova și CSM Oradea. În ambele confruntări adversarele au înscris câte 101 puncte, însă constănțenii au meritul să fi reușit o primă jumătate de meci bună în partida de marți seară, contra gazdelor competiției.

În această seară, formația de pe litoral are parte de un adversar mai accesibil, CSA Steaua București, contra căruia speră să bifeze primul succes din noul sezon competițional. În eventualitatea unui succes, constănțenii ar putea intra inclusiv în cursa pentru calificarea în faza următoare a Cupei României.

Potrivit regulamentului competiției, în Final 8 se califică direct primele două clasate din cele trei grupe preliminare, cărora li se vor alătura și cele mai bune două formații clasate pe locul trei. CSA Steaua București - BC Athletic Neptun Constanța, contând pentru etapa a treia din preliminariile Cupei României la Baschet masculin se dispută în această seară, cu începere de la ora 20:30 de minute, în sala Antonio Alexe din Oradea.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233