dobroge.tv

Live

Derby de tradiție pentru FC Farul Constanța

13 noiembrie 2020
Publicitate

După două săptămâni de pauză forțată, FC Farul reia în weekend confruntările din Liga a doua. „Marinarii” dispută duminică după amiază un derby de tradiție al fotbalului românesc, pe terenul celor de la Rapid București. Ianis Zicu speră să profite de forma slabă pe care o traversează „feroviarii” și să obțină cea de a patra victorie consecutivă în meciurile din Liga a doua disputate în deplasare.

FC Farul începe duminică o nouă serie infernală, în care va fi nevoită să dispute câte un meci la un interval de trei zile. Iar primul adversar este unul dificil, în ciuda perioadei nefaste pe care o traversează.

„Marinarii” vor întâlni pe Rapid București, în deplasare, într-unul din derby-urile de tradiție ale Ligii a doua la fotbal. Înaintea acestei confruntări Farul se afla pe locul 8 al clasamentului, cu 17 puncte, în timp ce „feroviarii”, din cauza celor trei înfrângeri consecutive suferite, au picat până pe poziția a 14-a. Acest lucru nu îl liniștește însă pe Ianis Zicu, antrenorul formației constănțenii fiind conștient de forța giuleștenilor.

Este un meci important pentru noi. Aven nevoie de cele trei puncte pentru a rămâne în partea superioară a clasamentului. Ei nu trec printr-o perioadă bună dar acest lucru cu siguranță acest lucru îi va motiva, fiind ultima lor șansă pentru a încerca să se bată la play-off. Dacă nu vor câștiga, cu siguranță atunci cred că sunt excluși din șansele pentru promovare. Eu cred că trebuie să fim concentrați din primul minut pentru că întâlnim un adversar rănit care cu siguranță își va da viața pe teren, ținând cont că toată lumea i-a criticat. Au presiunea din toate părțile, iar din momentul acesta și eu probabil vor reacționa. Dar, cu toate că vor să câștige această partidă, noi suntem pregătiți mental și fizic ca să facem față și să reușim să obținem victoria”, declară Ianis Zicu, antrenor FC Farul Constanța.

În startul acestei ediții de campionat, „marinarii” s-au specializat în meciurile disputate în deplasare, din care au obținut nu mai puțin de 12 puncte de 15 posibile, rezultat ce îi plasează în fruntea clasamentului la acest capitol.

Rapid București – FC Farul Constanța, contând pentru etapa a XII-a a Ligii a doua la fotbal, se dispută duminică după amiază, pe stadionul Valentin Stănescu din Giulești, cu începere de la ora 14:30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233