dobroge.tv

Live

Înfrângere pe final de meci, suferită de Farul Constanța

16 noiembrie 2020
Publicitate

FC Farul a ratat șansa de a urca pe podiumul Ligii a doua la fotbal. „Marinarii” au fost învinși ieri, la Clinceni, de Rapid București, cu scorul de 2-1, golul victoriei fiind înscris în finalul partidei. Înfrângerea nu i-a picat deloc bine antrenorului constănțean, care a anunțat că ia în calcul și o despărțire de Farul în pauza de iarnă.

După o primă repriză săracă în ocazii de poartă, actul secund al confruntării dintre Rapid București și Farul Constanța, din etapa a 12-a a Ligii a doua, a avut de toate.

Giuleștenii au deschis scorul după zece minute de la revenirea de la cabine din lovitură de la 11 metri, după faultul în careu comis de Băjan. Mai mult decât atât, fundașul constănțenilor a și fost eliminat la această fază de centralul întâlnirii.

Aflați în inferioritate, constănțenii au încercat să revină în joc și să restabilească egalitatea pe tabelă. Aceasta a fost aproape de a se produce în minutul 76, când elevii lui Ianis Zicu au trimis de două ori mingea în bară la aceeași fază. Golul avea să pice însă după doar câteva secunde de la această ratare, după lovitura de cap a lui Mărăzache.

Bucuria egalării nu a durat decât cinci minute, pentru că rapidiștii au trecut din nou în avantaj în finalul partidei, după șutul deviat al lui Sefer. Ultima fază notabilă a partidei s-a consumat în minutele de prelungire, atunci când Lazăr de la Rapid a primit direct cartonașul roșu pentru o intervenție periculoasă.

S-a terminat 2-1 pentru giuleșteni, care bifează astfel primul succes după trei înfrângeri consecutive și se mențin în cursa pentru calificarea în play-off-ul campionatului. De partea cealaltă, Farul a ratat ocazia de a urca pe podiumul clasamentului și a ajuns pe locul 9, cu 17 puncte.

Rezultatul l-a nemulțumit profund și pe antrenorul „marinarilor“, Ianis Zicu. El a anunțat pentru prima dată în acest sezon că ia în calcul o eventuală despărțire de Farul în pauza de iarnă în cazul în care formația sa nu reușește să își asigure prezența în play-off.

În runda următoare, pe 21 noiembrie, constănțenii primesc pe teren propriu vizita celor de la CSM Reșița, formație aflată pe locul 16, cu 14 puncte.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233