dobroge.tv

Live

BC Athletic Neptun: învinși, dar încrezători

17 noiembrie 2020
Publicitate

Cu o victorie și trei înfrângeri înregistrate la turneul preliminar al Cupei României disputat la Oradea, BC Athletic a părăsit prematur competiția în acest sezon. Constănțenii au învins în ultimul meci pe CSM Miercurea Ciuc și așteaptă acum cu încredere programarea startului în Liga Națională de baschet masculin.

Chiar dacă au cedat la scor în fața principalelor favorite ale Grupei B de calificare în Final 8-ul Cupei României, baschetbaliștii de la Athletic Neptun au și motive de satisfacție după turneul de la Oradea.

După opt luni de pauză forțată de pandemie au reușit să bifeze și un prim succes, după 85 la 76 contra celor de la CSM Miercurea Ciuc, însă, peste toate acestea, cel mai important pentru ei este că au avut ocazia de a-și testa nivelul în meciuri oficiale înaintea startului în Liga Națională.

Abia așteptam să revenim și băieții la fel. Pauza asta a fost mult prea lungă. Din păcate nu s-a putut să revenim mai repede. Eu mă bucur totuși că am reușit să jucăm, să ducem turneul la capăt, este foarte important. Înseamnă că sportul nu moare niciodată, iar baschetul chiar nu moare niciodată. Eu chiar cred că a fost un turneu reușit, cu meciuri bune. Noi, din păcate, nu am reușit să ținem ritmul cu echipele mai puternice decât două sferturi sau trei sferturi și asta ne propunem pentru următoarele meciuri”, a declarant Alexandru Olteanu, antrenor BC Athletic Neptun Constanța.

Cele opt echipe calificate la turneul final se vor lupta anul viitor pentru trofeul competiției, Final 8-ul Cupei României la Baschet Masculin fiind programat să se desfășoare la începutul lunii martie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233