Live

Sportivă româncă, medaliată cu argint la Campionatul European de Judo de la Praga

Sportivă româncă, medaliată cu argint la Campionatul European de Judo de la Praga
publicat pe 19 noiembrie 2020

Sportiva Andreea Chiţu (Steaua Bucureşti) a obţinut joi, 19 noiembrie, medalia de argint la categoria 52 de kilograme, în prima zi a Campionatului European de Judo, de la Praga. Este a doua medalie de argint câștigată de sportivă.

Andreea Chiţu a câştigat grupa A a categoriei, după două succese, cu Xenia Danilovici (Belarus) şi cu cvadrupla campioană continentală Natalia Kuziutina (Rusia), calificând-se în semifinale.

În această fază, sportiva stelistă a trecut de iberica Ana Perez Box, iar în ultimul act s-a duelat cu Odette Giuffrida (Italia), vicecampioană olimpică în 2016.

Andreea Chiţu a fost învinsă însă cu 1-0 şi a obţinut astfel medalia de argint.

La Campionatele Europene de la Praga, programate în 19-20 noiembrie, participă 345 de judoka, 209 la masculin şi 136 la feminin, din 40 de ţări. România este reprezentată de 13 sportivi.


Sursă foto: Mediafax

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233