dobroge.tv

Live

Festival de goluri în Liga a treia: FC Viitorul II, victorie cu 7-1

19 noiembrie 2020
Publicitate

Până la reluarea meciurilor din Liga Întâi, fotbaliștii de la echipa a doua a lui FC Viitorul au făcut spectacol în eșalonul al treilea. Elevii pregătiți de cuplul Nicolae Roșca-Constantin Fălină s-au impus cu 7-1 în ultima partidă din acest an în care au întâlnit pe ACSM Oltenița.

Echipa a doua a celor de la FC Viitorul a avut de disputat la mijlocul acestei săptămâni restanța cu ultima clasată, ACSM Oltenița, contând pentru etapa a noua a Ligii a treia, Seria a treia.

Disputată pe terenul sintetic din Complexul Academiei Hagi, de la Ovidiu, partida s-a încheiat cu succesul la scor al gazdelor, cu scorul de 7-1.

Remarcații partidei au fost Andronache și Bodișteanu, care au înscris câte două goluri. În urma acestei victorii, FC Viitorul II a urcat două poziții în clasament, de pe șase până pe patru, cu 17 puncte.

În cele zece runde disputate în acest sezon, formația pregătită de cuplul de antrenori Nicolae Roșca-Constantin Fălină au înregistrat cinci victorii, două egaluri și trei înfrângeri. Partida cu Oltenița a fost ultima a anului pentru echipa secundă a FC Viitorul.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233