Live

Festival de goluri în Liga a treia: FC Viitorul II, victorie cu 7-1

Până la reluarea meciurilor din Liga Întâi, fotbaliștii de la echipa a doua a lui FC Viitorul au făcut spectacol în eșalonul al treilea. Elevii pregătiți de cuplul Nicolae Roșca-Constantin Fălină s-au impus cu 7-1 în ultima partidă din acest an în care au întâlnit pe ACSM Oltenița.
publicat pe 19 noiembrie 2020
Ciprian Vieru

Echipa a doua a celor de la FC Viitorul a avut de disputat la mijlocul acestei săptămâni restanța cu ultima clasată, ACSM Oltenița, contând pentru etapa a noua a Ligii a treia, Seria a treia.

Disputată pe terenul sintetic din Complexul Academiei Hagi, de la Ovidiu, partida s-a încheiat cu succesul la scor al gazdelor, cu scorul de 7-1.

Remarcații partidei au fost Andronache și Bodișteanu, care au înscris câte două goluri. În urma acestei victorii, FC Viitorul II a urcat două poziții în clasament, de pe șase până pe patru, cu 17 puncte.

În cele zece runde disputate în acest sezon, formația pregătită de cuplul de antrenori Nicolae Roșca-Constantin Fălină au înregistrat cinci victorii, două egaluri și trei înfrângeri. Partida cu Oltenița a fost ultima a anului pentru echipa secundă a FC Viitorul.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233