Live

S-a stabilit programul Cupei României: cu cine vor juca echipele constănțene

Federația Română de Fotbal a anunțat programul după care se vor desfășura șaispezecimile Cupei României. Constanța este reprezentată de Farul și Viitorul în această fază a competiției, ele urmând să întâlnească pe Academica Clinceni, respectiv Dinamo București.
publicat pe 19 noiembrie 2020
Ciprian Vieru

Faza șaisprezecimilor de finală ale Cupei României la fotbal, în care intra în competiție și formațiile din Liga Întâi, este programată să se desfășoare la finalul acestei luni, între 27 și 30 noiembrie.

Printre cele 32 de formații care se vor duela pentru un loc în optimi se numără și două echipe din Constanța, FC Viitorul și FC Farul. Potrivit programului anunțat de Federația Română de Fotbal, ambele vor evolua pe data de 28 noiembrie.

Astfel, dacă Farul va evolua pe teren propriu contra Academicii Clinceni, cu începere de la ora 13:30, confruntarea dintre Dinamo și Viitorul este capul de afiș al zilei. Reeditarea confruntări din campionat din cele două formații va avea loc de această dată în Capitală, de la ora 20:45.

La începutul lunii, fotbaliștii Viitorului s-au impus în fața dinamoviștilor în Liga Întâi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1.

Meciurile din şaisprezecimile, optimile şi sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233