dobroge.tv

Live

Fc Farul Constanța, obligată să învingă în următorul meci

20 noiembrie 2020
Publicitate

Învinsă în ultima etapă de campionat de Rapid București, FC Farul speră să recupereze mâine punctele pierdute și să urce din nou în clasamentul Ligii a doua. „Marinarii“ primesc la Constanța vizita celor de la CSM Reșița, formație aflată la doar trei puncte distanță în clasament.

După dușul rece suferit în urmă cu o săptămână, când au cedat pe final în confruntarea cu Rapid București, „marinarii” de la FC Farul trebuie să strângă acum rândurile pentru că sâmbătă urmează o nouă confruntare în Liga a doua. La Constanța vine CSM Reșița, formație aflată pe locul 16 al clasamentului, însă la doar trei puncte în spatele formației pregătite de Ianis Zicu.

Chiar dacă la prima vedere echipa sa pornește cu prima șansă la victorie, tehnicianul constănțean știe că terenul propriu nu a constituit un avantaj pentru FC Farul în startul acestui sezon. De altfel, din cinci partide disputate la „acasă”, „marinarii” au obținut doar cinci puncte.

Din păcate pentru noi, ne prinde într-un moment mai puțin bun, venind după o înfrângere la Rapid. Avem și probleme de lot, sunt doi jucători depistați pozitiv cu COVID, patru jucători accidentați, plus Băjan care este suspendat. Am doar 14 jucători valizi pentru această partidă și sper să recuperăm din cei accidentați până la meciul viitor. Este important mâine să avem o atitudine bună, să avem un meci bun pentru că avem nevoie de cele trei puncta. Cred că este momentul care ne poate menține în lupta pentru play off. Toate echipele care sunt cu 17 puncte în momentul acesta au nevoie de victorie. Noi suntem una dintre aceste echipe și sper să reușim să ne menținem pentru lupta aceasta care o să fie până în ultima etapă”, declară Ianis Zicu, antrenor FC Farul Constanța

În clasamentul Ligii a doua, FC Farul se află pe locul 11, însă cu 17 puncte, însă la doar trei lungimi distanță de ocupanta locului secund, Dunărea Călărași.

Confruntarea dintre FC Farul și CSM Reșița, contând pentru etapa a 13-a a Ligii a doua, este programată să aibă loc sâmbătă dimineață, cu începere de la ora 11:00, pe stadionul „Gheorghe Hagi” din Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233