Live

Derby de play-off inedit pentru FC Viitorul Constanța

FC Viitorul traversează cea mai bună perioadă din acest sezon competițional. Constănțenii sunt pe loc de play-off în clasament și au o serie de șapte partide fără înfrângere. Formația lui Ruben de la Barrera speră să păstreze acest parcurs și după confruntarea de mâine, din campionat, în care vor întâlni pe Academica Clinceni.
Publicat pe 20 noiembrie 2020

Pauza competițională în care a intrat în ultimele două săptămâni Liga Întâi a venit într-un moment potrivit pentru FC Viitorul. Formația constănțeană a avut astfel posibilitatea de a-și recupera jucătorii cu probleme medicale, dar și să le dea mai mult timp de odihnă elevilor lui Ruben de la Barrera după startul încărcat de sezon.

Viitorul reia sâmbătă confruntările din campionat, iar primul adversar este Academica Clinceni, una dintre revelațiile acestui start de sezon. Ilfovenii sunt la egalitate de puncte cu formația de pe litoral, 16, și ocupă locul 5 al clasamentului, care asigură prezența în play-off.

Tocmai din aceste motive tehnicianul spaniol de pe banca tehnică a lui FC Viitorul, Ruben de la Barrera, se așteaptă la o partidă solicitantă pentru ambele formații. În ciuda acestor aspecte, obiectivul său rămâne victoria.

Au același număr de puncte ca noi. Cu singuranță va fi un meci greu, dar noi traversăm o perioadă bună, avem o serie de meciuri fără înfrângere, suntem de asemenea într-o perioadă importantă a campionatului, așa că tot ce avem de făcut este să învingem”, declară Ruben de la Barrera, manager sportiv FC Viitorul.

Revenit de la Naționala sub 21 de ani a României, cu care a obținut marți a doua calificare consecutivă la Campionatul European de tineret, Radu Boboc se așteaptă și el la partidă strânsă, însă speră ca la final rezultatul să fie favorabil constănțenilor.

Ne așteaptă un meci dificil. Academica Clinceni este o echipă în formă, cu un lot foarte bun. Chiar dacă în acest moment au niște probleme de lot, tot ne va aștepta un meci greu în deplasare. Singurul gând cu care mergem este să luăm cele trei puncte”, spune Radu Boboc, jucător FC Viitorul Constanța

În clasamentul Ligii Întâi, Academica Clinceni și FC Viitorul se află la egalitate de puncte, ambele cu câte 16, și ocupă pozițiile 5, respectiv 6. Confruntare, contând pentru etapa cu numărul 11 în Liga Întâi, este programată să înceapă la ora 13:00.

06 mai 2021 - 08:55
Llwptc
ivermectin 3mg tablets price - ivermectinpill.com/ buy ivermectin canada
05 ianuarie 2021 - 00:10
cialis cheap cialis
hello guos 9128738518
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233