Live

Academica Clinceni a învins FC Viitorul Constanța cu scorul 1-0

Academica Clinceni a învins FC Viitorul Constanța cu scorul 1-0
Publicat pe 21 noiembrie 2020

Academia Clinceni a învins sâmbătă, 21 noiembrie, pe teren propriu echipa FC Viitorul Constanța, cu scorul de 1-0, pe teren propriu.

Formația constănțeană a ratat un penalti în minutul 19 al partidei, prin Gabriel Iancu.

Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 30 de Gheorghi Pașov, fundașul bulgar ce debutează la Academica Clinceni. Iar din minutul 55, aceștia au evoluat cu un om în minus, după eliminarea atacantului bulgar, Țvetelin Ciunciukov.

Pentru FC Viitorul au debutat în primul 11: Cătălin Căbuz, Radu Boboc, Alin Dobrosavlevici, Ángel Martínez Ortega, Bradley de Nooijer, Andrei Ciobanu, Sebastian Mladen, Cosmin Matei, Alexandru Mățan, Gabriel Iancu Cristian și Kevin Luckassen. După efectuarea schimbărilor, pe teren au intrat: Jon Gaztañaga, George Ganea și Ely Fernandes.

După această victorie, Academica Clinceni a acumulat un total de 19 puncte, fiind clasată pe locul 4 al clasamentului din Liga Întâi. FC Viitorul Constanța, se află pe locul 6, cu 16 puncte, la egalitate cu Sepsi Sfântu Gheorghe, dar cu un meci în plus jucat.


Sursă foto: GSP.ro

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233