Live

Partida Ripensia - Farul Constanţa, amânată!

Partida Ripensia - Farul Constanţa, amânată!
Publicat pe 23 noiembrie 2020

Meciul dintre Ripensia şi Farul Constanţa din Liga a II-a, programat miercuri, de la ora 14.00, a fost amânat după ce la echipa timişoreană au fost înregistrate mai multe cazuri de infectare cu noul coronavirus.

"Partida Ripensia UVT - Farul Constanţa, contând pentru etapa a 14-a din Liga 2, va fi reprogramată, având în vedere situaţia epidemiologică de la echipa noastră", a precizat clubul din Timişoara.

În aceste condiţii, următorul meci oficial al Ripensiei va fi cel de duminică, 29 noiembrie, ora 12.15, contra Astrei Giurgiu. Jocul contează pentru optimile de finală ale Cupei României şi se va disputa pe Stadionul Electrica.

Ripensia a mai anunţat, vineri, că partida cu Universitatea Cluj, care era programată luni, în Liga a II-a, a fost amânată tot din cauza infectărilor cu noul coronavirus din lot.

Meciul ar fi trebuit să aibă loc luni, de la ora 16.30, în etapa a XIII-a a Ligii 2.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233