Live

Ambiții mari la tineret

După ce au obținut calificarea la Campionatul European de tineret din 2021, jucătorii Viitorului speră să egaleze perfomanța reușită anul trecut. Până la turneul final, „tricolorii“ mici așteaptă luna decembrie pentru a-și afla adversarii din grupă.
Publicat pe 24 noiembrie 2020

După ce a obținut in extremis calificarea la turneul final, naţionala de tineret a României a fost repartizată în urna a treia valorică pentru tragerea la sorţi a grupelor turneului final al Campionatului European Under-21 de anul viitor. 

Croaţia, Rusia şi Cehia sunt celelalte echipe aflate în urna a treia pentru tragerea la sorţi, programată pe 10 decembrie, la Nyon. Printre cei care au pus umărul la calificare se numără și șase jucători de la FC Viitorul, cărora li se alătura și fostul căpitan al formației de pe litoral, Ianis Hagi.

Meciurile din cele patru grupe ale competiţiei se vor desfăşura între 24 şi 31 martie 2021. Pentru prima oară în istorie, la turneul final vor fi prezente 16 formaţii, împărţite în patru grupe de câte patru echipe. 

Primele două clasate în fiecare grupă se califică în faza sferturilor de finală. Acestea vor lupta pentru titlul european în fazele eliminatorii programate în perioada 31 mai-6 iunie 2021.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233