dobroge.tv

Live

Ambiții mari la tineret

24 noiembrie 2020
Publicitate

După ce au obținut calificarea la Campionatul European de tineret din 2021, jucătorii Viitorului speră să egaleze perfomanța reușită anul trecut. Până la turneul final, „tricolorii“ mici așteaptă luna decembrie pentru a-și afla adversarii din grupă.

După ce a obținut in extremis calificarea la turneul final, naţionala de tineret a României a fost repartizată în urna a treia valorică pentru tragerea la sorţi a grupelor turneului final al Campionatului European Under-21 de anul viitor. 

Croaţia, Rusia şi Cehia sunt celelalte echipe aflate în urna a treia pentru tragerea la sorţi, programată pe 10 decembrie, la Nyon. Printre cei care au pus umărul la calificare se numără și șase jucători de la FC Viitorul, cărora li se alătura și fostul căpitan al formației de pe litoral, Ianis Hagi.

Meciurile din cele patru grupe ale competiţiei se vor desfăşura între 24 şi 31 martie 2021. Pentru prima oară în istorie, la turneul final vor fi prezente 16 formaţii, împărţite în patru grupe de câte patru echipe. 

Primele două clasate în fiecare grupă se califică în faza sferturilor de finală. Acestea vor lupta pentru titlul european în fazele eliminatorii programate în perioada 31 mai-6 iunie 2021.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233