Live

Derby de foc pentru HC Dobrogea Sud

HC Dobrogea Sud numără orele până la cel mai importantă partidă a acestui sfârșit de an. La o lună distanță de la ultimul meci oficial, constănțenii vor juca vineri seară în Capitală, contra liderului campionatului, Dinamo București. Alb-roșii au un parcurs perfect până în acest moment, cu zece victorii din tot atâtea posibile.
Publicat pe 25 noiembrie 2020

HC Dobrogea Sud este decisă să întrerupă în acest sezon hegemonia lui Dinamo București în Liga Zimbrilor. Prima confruntare dintre cele două formații este programată vineri seară, în Capitală, în cadrul etapei a XI-a a campionatului. 

Dinamo și Dobrogea Sud ocupă primele locuri ale clasamentului, fiind despărțite de doar trei puncte. Dacă alb-roșii au obținut victorii pe linie în confruntările de până acum din campionat, constănțenii au făcut un singur pas greșit, în runda a opta, când au cedat în fața Politehnicii Timișoara, la capătul unei partide pe care au controlat până spre final. 

Elevii lui Djordje Cirkovic au depășit acel moment și acum, la o lună distanță de la ultimul meci oficial, vor să întrerupă seria de victorii a campionilor României. Mobilizarea este cu atât mai mare în rândul constănțenilor cu cât formația a doua a HCDS-ului, care evoluează în Divizia A la handbal masculin, s-a impus duminică într-o manieră categorică în fața celor de la Dinamo 2, cu scorul de 42 la 29. 

În confruntările directe, constănțenii nu au reușit să câștige niciodată în terenul alb-roșilor, cel mai aproape fiind în sezonul 2017-2018, atunci când au încheiat la egalitate, scor 29 la 29. De altfel, din cele 18 confruntări de până acum, constănțenii au câștigat doar 4, în timp ce Dinamo s-a impus în 13. 

Dinamo București – HC Dobrogea Sud Constanța, contând pentru etapa a XI-a în Liga Zimbrilor la handbal masculin, este programată să se dispute vineri seară, cu începere de la ora 18 și 45 de minute.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233