dobroge.tv

Live

Pandemia schimbă regulamentele din baschet

25 noiembrie 2020
Publicitate

Pandemia de coronavirus aduce schimbări de la o săptămână la alta în întrecerile de baschet din România. Chiar dacă până acum s-au disputat doar turneele preliminare din Cupa României iar vineri va debuta campionatul feminin, Federația Română de Baschet a anunțat aseară ce se va întâmpla cu echipele care înregistrează cazuri de Covid-19.

Consiliul Director al Federației Române de Baschet a luat marți seară mai multe decizii cu privire la următoarele turnee din competiţiile masculine şi feminine, în contextul pandemiei de coronavirus. 

Astfel, dacă o echipă sau mai multe, nu pot participa la jocurile din turnee din cauza Covid-19, competiția se va desfășura cu cele valide, cu condiția să fie minimum două. Partidele rămase astfel restante se vor disputa la finalul turului sau returului în cadrul unui turneu tampon la care vor participa toate echipele. În cazul restanțelor care nu pot fi jucate se va acorda forfait tehnic. 

Modificări au fost aduse și în ceea ce privește testarea jucătorilor. Sportivii declarați vindecați, în următoarele 90 de zile se vor testa doar cu 48 de ore înainte de intrarea în bulă și vor putea juca la turneu dacă testele sunt negative. În cazul celorlalți sportive, regulamentul rămâne același și se vor testa suplimentar, cu o săptămână înaintea intrării în bulă. 

În ceea ce privește numărul minim de jucatori cu care o echipa poate participa la un joc din cadrul unui turneu, acesta a fost stabilit la șapte.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233