dobroge.tv

Live

Vacanță amânată pentru FC Farul

26 noiembrie 2020
Publicitate

Vești proaste pentru FC Farul. „Marinarii“ vor intra în vacanța de iarnă cu o întârziere de zece zile față de restul echipelor din Liga a doua. Și asta după ce Federația Română de Fotbal a programat ultimul meci al constănțenilor la mijlocul lunii decembrie.

Ultima etapă a Ligii a doua din acest an este programată să se dispute pe 5 decembrie, după care echipele vor intra în pauza de iarnă. Din păcate, vacanța va veni cu aproape zece zile întârziere pentru fotbaliștii de la FC Farul Constanța. 

Federația Română de Fotbal a anunțat astăzi că meciul cu Ripensia Timișoara, care ar fi trebuit să se joace miercuri, însă a fost amânat din cauza unor cazuri de Covid-19 apărute la formația bănățeană, se va disputa până la urmă pe 14 decembrie. 

Confruntarea, contând pentru etapa a XIV-a a campionatului, va avea loc la Timișoara, cu începere de la ora 14. Pe lângă acest meci, „marinarii“ mai au de jucat în acest an încă trei partide oficiale. Sâmbătă vor evolua pe teren propriu, în șaisprezecimile Cupei României, contra Academicii Clinceni, cu începere de la ora 13 și 30 de minute. 

Miercuri, 2 decembrie, este programată restanța cu Universitatea Cluj, care va avea loc în deplasare, urmând ca la sfârșitul săptămânii viitoare să joace în ultima etapă din acest an, la Constanța, contra celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233