dobroge.tv

Live

Farul întâlnește revelația Ligii Întâi

27 noiembrie 2020
Publicitate

După o pauză de șapte ani, FC Farul Constanța joacă din nou în șaisprezecimile Cupei României la fotbal. Constănțenii primesc mâine vizita celor de la Academica Clinceni, una dintre revelațiile Ligii Întâi în acest sezon. Chiar dacă pornesc cu șansa a doua, elevii lui Ianis Zicu sunt încrezători în propriile forte și sunt deciși să își joace șansa până la ultimul fluier al arbitrului.

FC Farul este decisă să facă un meci mare sâmbătă, în șaisprezecimile Cupei României la fotbal. Ajunși în această fază a competiției după o pauză de șapte ani, constănțenii au parte de un adversar puternic, Academica Clinceni, una dintre formațiile surpriză în această ediție a Ligii Întâi. 

Ilfovenii ocupă locul 5 în clasament, cu 19 puncte după 11 meciuri jucate și doar șase goluri primite. În ciuda acestor cifre, antrenorul Farului, Ianis Zicu, speră să găsească soluțiile pentru a desface defensiva Academicii și să obțină calificarea în optimile de finală ale Cupei României.

FC Farul Constanța – Academica Clinceni, contând pentru șaisprezecimile Cupei României la fotbal, se joacă sâmbătă, pe stadionul „Gheorghe Hagi“ din Constanța, cu începere de la ora 13 și 30 de minute.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233