Live

Farul întâlnește revelația Ligii Întâi

După o pauză de șapte ani, FC Farul Constanța joacă din nou în șaisprezecimile Cupei României la fotbal. Constănțenii primesc mâine vizita celor de la Academica Clinceni, una dintre revelațiile Ligii Întâi în acest sezon. Chiar dacă pornesc cu șansa a doua, elevii lui Ianis Zicu sunt încrezători în propriile forte și sunt deciși să își joace șansa până la ultimul fluier al arbitrului.
Publicat pe 27 noiembrie 2020

FC Farul este decisă să facă un meci mare sâmbătă, în șaisprezecimile Cupei României la fotbal. Ajunși în această fază a competiției după o pauză de șapte ani, constănțenii au parte de un adversar puternic, Academica Clinceni, una dintre formațiile surpriză în această ediție a Ligii Întâi. 

Ilfovenii ocupă locul 5 în clasament, cu 19 puncte după 11 meciuri jucate și doar șase goluri primite. În ciuda acestor cifre, antrenorul Farului, Ianis Zicu, speră să găsească soluțiile pentru a desface defensiva Academicii și să obțină calificarea în optimile de finală ale Cupei României.

FC Farul Constanța – Academica Clinceni, contând pentru șaisprezecimile Cupei României la fotbal, se joacă sâmbătă, pe stadionul „Gheorghe Hagi“ din Constanța, cu începere de la ora 13 și 30 de minute.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233