dobroge.tv

Live

FC Viitorul Constanța s-a despărțit de managerul Ruben de la Barrera

30 noiembrie 2020
Publicitate

FC Viitorul Constanța a anunțat luni, 30 noiembrie, că a întrerupt contractul cu staff-ul tehnic al formației condus de tehnicianul Ruben de la Barrera. Potrivit clubului, decizia a fost luată de comun acord. Componența noii echipe tehnice va fi anunțată în perioada următoare.

FC Viitorul Constanța anunță că a întrerupt, începând de astăzi, de comun acord, raporturile contractuale cu staff-ul tehnic al formației noastre condus de tehnicianul Ruben de la Barrera.

Pe această cale, clubul nostru le mulțumește acestora pentru munca depusă în perioada august - noiembrie 2020 și le dorește succes în proiectele lor viitoare.

În cel mai scurt timp vă vom anunța componența noii conduceri tehnice care se va ocupa de pregătirea echipei în perioada următoare”, transmite FC Viitorul Constanța.

Doar aproximativ patru luni a rezistat Ruben de la Barrera pe banca tehnică a lui FC Viitorul. Adus pe litoral pentru a-l înlocui pe Gheorghe Hagi, care a luat o pauză din antrenorat, spaniol nu a reușit să producă schimbarea promisă.

În cele 12 meciuri oficiale jucate de constănțeni de la începutul sezonului, Ruben de la Barrera a înregistrat patru victorii, patru remize și patru înfrângeri.

Picătura care a umplut paharul a fost emilinarea din Cupa României încă din faza șaisprezecimilor de finală pentru al doilea an consecutiv, după înfrângerea suferită sâmbătă, 28 noiembrie, cu 3-0, în fața lui Dinamo București.


Sursă foto: FC Viitorul Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233