Live

FC Viitorul Constanța s-a despărțit de managerul Ruben de la Barrera

Publicat pe 30 noiembrie 2020

FC Viitorul Constanța a anunțat luni, 30 noiembrie, că a întrerupt contractul cu staff-ul tehnic al formației condus de tehnicianul Ruben de la Barrera. Potrivit clubului, decizia a fost luată de comun acord. Componența noii echipe tehnice va fi anunțată în perioada următoare.

FC Viitorul Constanța anunță că a întrerupt, începând de astăzi, de comun acord, raporturile contractuale cu staff-ul tehnic al formației noastre condus de tehnicianul Ruben de la Barrera.

Pe această cale, clubul nostru le mulțumește acestora pentru munca depusă în perioada august - noiembrie 2020 și le dorește succes în proiectele lor viitoare.

În cel mai scurt timp vă vom anunța componența noii conduceri tehnice care se va ocupa de pregătirea echipei în perioada următoare”, transmite FC Viitorul Constanța.

Doar aproximativ patru luni a rezistat Ruben de la Barrera pe banca tehnică a lui FC Viitorul. Adus pe litoral pentru a-l înlocui pe Gheorghe Hagi, care a luat o pauză din antrenorat, spaniol nu a reușit să producă schimbarea promisă.

În cele 12 meciuri oficiale jucate de constănțeni de la începutul sezonului, Ruben de la Barrera a înregistrat patru victorii, patru remize și patru înfrângeri.

Picătura care a umplut paharul a fost emilinarea din Cupa României încă din faza șaisprezecimilor de finală pentru al doilea an consecutiv, după înfrângerea suferită sâmbătă, 28 noiembrie, cu 3-0, în fața lui Dinamo București.


Sursă foto: FC Viitorul Constanța

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233