dobroge.tv

Live

Start perfect pentru Phoenix CSU Simona Halep în Liga Națională

30 noiembrie 2020
Publicitate

Start perfect pentru Phoenix CSU Simona Halep în noua ediție a Ligii Naționale de baschet feminin. Constănțencele au bifat trei victorii din tot atâtea partide disputate în primul turneu al campionatului și împart acum podiumul, cu maximum de puncte, campioana și vicecampioana din sezonul trecut. Americanca Nikia McDonald a fost revelația turneului de la București.

Phoenix CSU Simona Halep s-a revanșat după evoluția din Cupa României la baschet feminin. Într-un format adaptat condițiilor pandemice din România, formația constănțeană a disputat în weekend, la București, primele trei etape din noua ediție a Ligii Naționale.

Emoțiile debutului și-au spus cuvântul în primul meci, câștigat de elevele lui Carmin Popa în fața gazdelor de la Agronomia București la o diferență de 16 puncte, scor 66 la 50.

Au urmat apoi Rapid București și CS Municipal Alexandria, echipe învinse de constănțence într-o manieră categorică, scor 75 la 46, respectiv 70 la 43.

Un alt mare plus în dreptul formației de pe litoral a fost evoluția americancei Nikia McDonald, jucătoare adusă la echipă în vară. Jucătoarea în vârstă de 24 de ani a reușit un total de 73 de puncte și 38 de recuperări, ajungând la șase double-double-uri pentru Phoenix în tot atâtea partide.

Grație celor trei victorii, formația de pe litoral s-a instalat în fruntea clasamentului Ligii Naționale de baschet feminin. Phoenix CSU Simona Halep împarte podiumul cu ACS Sepsi Sfântu Gheorghe și Municipal Satu Mare, campioana și vicecampioana României din sezonul trecut, toate cu maximum de puncte după primul turneu al campionatului.

Cel de-al doilea turneu din turul campionatului este programat la finalul acestei săptămâni, pe 4 și 5 decembrie, la Târgoviște, unde formația constănțeană le va avea ca adversare pe gazdele de la Municipal și pe cele de la CSU Olimpia Brașov.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233