dobroge.tv

Live

Phoenix CSU Simona Halep joacă astăzi la Târgoviște

03 decembrie 2020
Publicitate

Schimbare de ultim moment în programul Ligii Naționale de baschet feminin. Al doilea turneu al sezonului, care programează etapele 4 și 5 din campionat, a fost devansat cu o zi din cauza alegerilor parlamentare care vor avea loc duminică. Astfel, Phoenix CSU Simona Halep Constanța va disputa în această seară, de la ora 19:00, confruntarea cu Olimpia Brașov, care era programată inițial vineri.

Pe lângă adversarul din teren, baschetbalistele de la Phoenix CSU Simona Halep vor trebui să înfrunte în această seară și oboseala acumulată după drumul până la Târgoviște, acolo unde se desfășoară cel de-al doilea turneu al sezonului pentru formația constănțeană.

Decizia devansării cu o zi a meciurilor a fost luată ca urmare a alegerilor parlamentare care vor avea loc duminică în România. Chiar și așa, fetele antrenate de Carmin Popa vor să bifeze al patra victorie consecutivă în campionat și să își păstreze parcursul perfect de până acum.

Am primit multe semnale că suntem o echipă frumoasă și că putem face multe surprize. Sunt de aceeași părere. Ce pot să vă spun, campionatul este foarte strâns pentru că sunt foarte multe echipe sunt de același nivel cu noi. Acum, în funcție de formă, de COVID, de șansă și de muncă. Din punctul meu de vedere, putem să terminăm și pe locul patru, putem să terminăm și pe locul opt. Așa strâns este campionatul. Sunt un pic îngrijorat pentru că o jucătoare de bază a noastă, Bianca Fota nu și-a revenit, este cu entorsă și mai ales la meciul acesta ne-ar fi ajutat foarte mult. Dacă ne uităm strict pe istoric, jucăm cu două echipe care sunt net favorite. Dacă luăm pe formă sportive și pe ambiții, suntem cu șanse și noi”, declară Carmin Popa, antrenor Phoenix CSU Simona Halep Constanța.

Partida din această seară vine la doar o lună după confruntarea din Cupa României, atunci când victoria a revenit formației de sub Tâmpa, cu scorul de 74 la 61. Constănțencele sunt decise acum să își ia revanșa în teren.

Am jucat deja împotriva Brașovului în primul turneu al Cupei României și știm cum joacă. Ne antrenăm ca să fim pregătite la ora meciului pe partea defensivă și să începem în forță așa cum am făcut-o și în partidele de până acum”, declară Nikia McDonald, Phoenix CSU Simona Halep Constanța

După trei etape disputate în noul sezon al Ligii Naționale de baschet feminin, Phoenix CSU Simona Halep Constanța împarte prima poziție a clasamentului cu vicecampioana și campioana din sezonul trecut, Municipal Satu Mare, respectiv Sepsi Sfântu Gheorghe, toate trei cu punctaj maxim.

Partida dintre CS Olimpia Brașov și Phoenix CSU Simona Halep Constanța, contând pentru etapa a patra a campionatului, este programată să aibă loc în această seară, cu începere de la ora 19:00, în Sala Sporturilor din Târgoviște.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233