dobroge.tv

Live

Start și în Liga Națională de baschet masculin

07 decembrie 2020
Publicitate

După o lungă așteptare, Liga Națională de baschet masculin este gata de start. Joi va debuta noua ediție de campionat, care se va desfășura pentru moment sub formă de turnee. BC Athletic Constanța va juca primele trei etape la Cluj.

Pe 10 decembrie este programat startul Ligii Naționale de baschet masculin, ediția 2020/2021. Primele turnee de la începutul competiției vor avea același format ca cel al primei faze din Cupa României, respectiv trei bule epidemiologice. 

De această dată, în fiecare dintre cele trei grupe vor evolua câte patru echipe, în timp ce două formații, SCM U Craiova și Dinamo București, nu vor participa la meciuri. Cele trei bule epidemiologice se desfășoară la Cluj Napoca, Oradea și Sibiu. BC Athletic, reprezentata Constanței în Liga Națională de baschet masculin, a fost repartizată în Grupa A, alături de CSO Voluntari, Universitatea Cluj Napoca și Steaua București. 

Partidele din grupa „gladiatorilor“ din Constanța se vor juca pe 10, 11 și 13 decembrie. Potrivit calendarului anunțat de Federația Română de Baschet, până la finalul anului se vor mai desfășura două turnee, în cadrul cărora se vor juca alte patru etape. 

Acestea sunt programate pentru 22 și 23 decembrie, respectiv 29 și 30 decembrie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233