dobroge.tv

Live

Covid 19 amână debutul lui BC Athletic

09 decembrie 2020
Publicitate

Debutul baschetbaliștilor de la BC Athletic în noul sezon al Ligii Naționale se amână. Formația constănțeană a anunțat că nu va participa la primul turneu al campionatului din cauza unor cazuri de Covid 19 apărute în rândul echipei. Primul meci oficial al competiției este programat pentru mâine.

Joi este programat startul în noul sezon al Ligii Naționale la baschet masculine, ediția 2020-2021. Din păcate, la primul turneu, în care se vor desfășura primele trei etape ale campionatului, nu va lua parte și reprezentanta Costanței, BC Athletic Neptun Constanţa. 

Formația constănțeană a anunţat în mediul online că nu va participa la turneul din perioada 10-13 decembrie, din cauza infectărilor cu COVID-19 din lot. Potrivit comunicatului, la ultima testare obligatorie, efectuată cu 48 de ore înaintea meciurilor, întreg lotul constănțenilor, cu excepția a două cazuri, a primit rezultat pozitiv. Rezultatele vin în contextual în care în ultima perioadă cei de la BC Athletic s-au aflat în izolare timp de două săptămâni.

„Din respect pentru sănătatea celor din jurul nostru și din respect pentru competiție, BC Athletic Neptun Constanța nu va putea face deplasarea la turneul programat a se desfășura la Cluj“, au anunțat conducătorii clubului. 

De asemenea, ei au mai adăugat că vor continua să se antreze în condiții de siguranță, respectându-i pe cei din jur și totodată competiția.

„Ne vom pregăti pentru următorul turneu și sperăm ca rezultatele medicale viitoare să fie conforme cu cerințele care trebuie îndeplinite în cadrul competiției din Liga Națională de Baschet Masculin. Mulțumim tuturor pentru gânduri, pentru încurajări... să ne revedem sănătoși cât mai curând pe terenul de baschet!“, au încheiat constănțenii mesajul lor către suporteri. 

În aceste condiții, la turneul de la Cluj-Napoca vor participa, astfel, doar trei echipe, CSO Voluntari, CSA Steaua Bucureşti şi U-Banca Transilvania Cluj-Napoca. În paralel cu acesta se mai desfășoară alte două turnee, la Sibiu și Oradea.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233