dobroge.tv

Live

Adversari tari pentru „tricolorii“ mici

11 decembrie 2020
Publicitate

Naționala de tineret a României și-a aflat aseară adversarii din grupa A de la Campionatul European de anul viitor. „Tricolorii“ mici vor întâlni pe rând, la turneul final, pe Germania, Olanda și Ungaria, pe care . Chiar dacă sunt priviți șansa a doua la calificarea în fazele eliminatorii, tineri jucători ai Viitorului, care au pus umărul la calificare, sunt încrezători în șansa lor.

Sorții n-au fost deloc blânzi cu elevii selecționerului Adrian Mutu. Naționala sub 21 de ani a României a fost repartizată în cea mai grea grupă de la Campionatul European de tineret ce va avea loc anul viitor. 

„Tricolorii“ mici vor lupta pentru calificarea în fazele eliminatorii ale competiției cu reprezentativele similare ale Germaniei, Olandei și Ungariei. În aceste condiții, tinerii fotbaliști ai României sunt priviți cu șanse minime la a trece de faza grupelor. Chiar și așa fundașul lui FC Viitorul și al echipei naţionale Under 21, Virgil Ghiţă, a dat exemplu turneul final de anul trecut, când au reușit să învingă adversari mult mai puternici și să ajungă până în semifinalele competiției.

Pentru Virgil Ghiță, fundașul Viitorului, partida cu Germania va avea o semnificație aparte, tricolorii mici având ocazia de a-și lua revanșa după înfrângerea suferită în semifinalele Campionatului European din 2019.

Meciurile din faza grupelor vor avea loc în perioada 24-31 martie. Primele două clasate în fiecare grupă se vor califica în faza eliminatorie, programată să aibă loc tot în Ungaria şi Slovenia, în perioada 31 mai – 6 iunie 2021. România va debuta pe 24 martie, contra Olandei, pe 27 martie va avea loc meciul cu Ungaria, iar partida cu Germania e programată pe 30 martie. Partidele României din Grupa A se vor disputa la Budapesta.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233