dobroge.tv

Live

Cad recordurile la Phoenix CSU

14 decembrie 2020
Publicitate

Weekendul recent încheiat a fost unul al premierelor pentru Phoenix CSU Simona Halep. Constănțencele au reușit duminică scorul campionatului în cadrul celui de-al treilea turneu al Ligii Naționale la baschet feminin după ce au învins pe Rookies Oradea cu 123 la 40.

Cel de-al treilea turneu din acest sezon al Ligii Naționale de baschet feminin a debutat cu o înfrângere așteptată pentru Phoenix CSU Simona Halep. Constănțencele au avut șanse minime în fața vicecampioanei României și gazda turneului, CS Municipal Satu Mare, care s-a impus cu scorul 84 la 57.

Elevele lui Carmin Popa s-au revanșat însă duminică, împotriva celor de la CSU Rookies Oradea. Partida a fost în permanență la discreția baschetbalistelor de la malul mării, care s-au impus cu scorul de 123 la 40, stabilind astfel și scorul campionatului până în momentul de față.

De altfel, grație acestui succes, Phoenix CSU Simona Halep a bifat prima partidă oficială din istoria clubului în care înscrie cel puțin 100 de puncte. Tot la capitolul premiere, absolut toate jucătoarele din lotul formației constănțene au reușit să se își treacă numele pe lista marcatorilor.

Lider la acest capitol a fost însă americanca Nikia McDonald, care a încheiat meciul cu 38 de puncte și 13 recuperări, înregistrând la final o eficiență record de 47.

În urma partidelor din weekend, Phoenix CSU Simona Halep Constanța se află pe locul șase al clasamentului, cu 11 puncte, la o lungime distanță de prima poziție, care este împărțită de nu mai puțin de patru formații.

La finalul săptămânii viitoare elevele lui Carmin Popa au parte de un nou turneu dificil, la Sfântu Gheorghe, în cadrul căruia vor întâlni campioana Sepsi și pe ACS Târgu Secuiesc.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233