dobroge.tv

Live

Mircea Rednic dă totul pentru victorie

15 decembrie 2020
Publicitate

Mircea Rednic este gata să renunțe la spectacol în favoarea punctelor. Noul antrenor al lui FC Viitorul speră să termine anul pe loc de play-off iar o victorie în această seară, contra Botoșaniului, ar contribui decisiv la îndeplinirea acestui obiectiv. O doar două meciuri rămase de disputat în 2020, constănțenii se află pe poziția a șasea a clasamentului, la egalitate de puncte cu UTA Arad, care este șapte.

Obișnuită să practice un fotbal spectacol, FC Viitorul ar putea să arate diferit la ultima partidă de pe teren propriu din acest an. Noul manager tehnic al formației de pe litoral, Mircea Rednic, a declarat înaintea confruntării cu FC Botoșani, din etapa a 14-a a Ligii Întâi, că obiectivele echipei sunt calificarea în play-off și menținerea în apropierea plutonului fruntaș al clasamentului, iar pentru îndeplinirea lor este dispus să facă orice sacrificiu.

Pe mine mă interesează punctele. Le-am zis și jucătorilor că mai puțin spectacolul. Trebuie să fim eficienți Că noi de asta ducem lipsă: de puncte. Mai ales că trebui să ținem aproape de cei din fața noastră. Să nu uităm că și de la locul șapte în jos nu e diferență mare. E diferență de două-trei puncte. Deci e clar că și pentru noi meciul acesta este foarte important”, a declarant Mircea Rednic, manager tehnic FC Viitorul.

FC Viitorul și FC Botoșani se înfruntă în această seară la Ovidiu, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei cu numărul 14 a campionatului, penultima din acest an și totodată a turului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233