dobroge.tv

Live

Rednic a început curățenia la FC Viitorul

21 decembrie 2020
Publicitate

FC Viitorul a terminat cu o înfrângere anul 2020. Constănțenii au cedat sâmbătă seară în ultima confrutare a anului disputată la Mediaș, după 1-0 în fața celor de la Gaz Metan. Cu un singur punct obținut în trei partide, noul antrenor al formației de pe litoral, Mircea Rednic, anunță schimbări în pauza competițională.

Primul jucător plecat de la FC Viitorul în această iarnă este Adrian Stoian. El n-a mai prins nici măcar ultima partidă din acest an, disputată sâmbătă la Mediaș, rezilierea contractului fiind anunțată chiar înaintea meciului cu Gaz Metan. 

Adus în vară la echipă, atacantul n-a convins staff-ul tehnic al constănțenilor în mandatul lui Ruben de la Barrera, motiv pentru care a fost folosit doar în cinci partide pentru formația de pe litoral. De la venirea lui Mircea Rednic, Stoian a fost inclus o singură dată inclus în lot, la remiza cu Chindia Târgoviște. 

Stoian ar putea fi urmat și de alți jucători, în condițiile în care Viitorul a ajuns la cinci partide consecutive fără victorie în partidele oficiale. Ultima s-a consumat în weekend, la Mediaș, după ce formația de pe litoral a fost învinsă cu 1-0 de Gaz Metan, după un gol primit tot pe fondul unor greșeli personale. Acest lucru a fost sublinit și de Rednic la finalul confruntării.

Sfârșitul de an găsește pe FC Viitorul doar pe locul opt al clasamentului, cu 17 puncte acumulate în 14 partide. Constănțenii pot încheia însă turul de campionat în primele șase echipe ale clasamentului, în condițiile în care au un meci mai puțin disputat față de principalele contracandidate la locurile de play-off, restanța cu FC Hermannstadt. De altfel, această partidă va fi și prima din Liga Întâi care se va desfășura în 2021 și este programată pentru 10 ianuarie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233