dobroge.tv

Live

FC Viitorul Constanța s-a reunit după o săptămână de pauză

28 decembrie 2020
Publicitate

Vacanța de iarnă fotbaliștilor de la FC Viitorul s-a terminat după numai o săptămână. Constănțenii au efectuat în această dimineață vizita medicală și au programat în această seară și primul antrenament. Trupa lui Rednic deschide seria meciurilor oficiale din 2021 pe 10 ianuarie, când va disputa restanța cu FC Hermannstadt.

Doar o săptămână a durat pauza de iarnă pentru fotbaliștii lui FC Viitorul. Mircea Rednic a sunat astăzi adunarea iar elevii săi au răspuns prezent.

Încă de la primele ore ale dimineții, jucătorii constănțeni au efectuat vizita medicală, pentru ca în această seară să susțină și primul antrenament.

Este cea mai scurtă pauză de iarnă, în condițiile în care Liga Întâi se va relua pe 10 ianuarie, chiar cu un meci al Viitorului, care va întâlni pe teren propriu pe FC Hermannstadt.

Alături de jucătorii lui Rednic, la vizita medicală au participat și doi fotbaliști reveniți de la echipele la care fuseseră împrumutați, respectiv Florian Haită și Răzvan Mătiș, dar și nouă juniori.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233