dobroge.tv

Live

„Gladiatorii” de la BC Athletic Neptun Constanța termină anul pe teren

28 decembrie 2020
Publicitate

BC Athletic Neptun încheie anul pe terenul de baschet. Formația constănțeană participă la mijlocul acestei săptămâni la cel de-al treilea turneu al Ligii Naționale, în care va disputa etapele șase și șapte ale campionatului.

Finalul de an îi găsește pe „gladiatorii” de la BC Athletic Neptun Constanța pe terenul de baschet. Formația de la malul mării a plecat astăzi, 28 decembrie, spre Craiova, acolo unde va participa, începând de marți, la cel de-al treilea turneu al Ligii Naționale de baschet masculin.

După două înfrângeri suferite în primele confruntări ale sezonului, în condițiile în care constănțenii n-au putut participa la primul turneu din cauza infectărilor cu Covid-19, elevii lui Alexandru Olteanu speră să spargă acum gheața.

În prima confruntare, programată marți, 29 decembrie, de la ora 16:00, BC Athletic dă piept cu gazda turneului, SCMU Craiova, formație aflată pe penultimul loc al clasamentului.

Miercuri, 30 decembrie, tot de la ora 16:00, constănțenii vor întâlni pe Dinamo București. Toate confruntările se desfășoară în Sala Polivalentă din Craiova.

Înaintea acestui turneu, BC Athletic Neptun Constanța ocupa ultima poziție a clasamentului, cu două puncte, însă are și trei meciuri mai puțin disputate față de majoritatea echipelor din campionat.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233