dobroge.tv

Live

HC Dobrogea Sud a intrat în vacanța de iarnă

29 decembrie 2020
Publicitate

HC Dobrogea Sud a intrat oficial în vacanța de iarnă. Constănțenii vor avea aproape două săptămâni de pauză, după care vor reveni la antrenamente pentru partea a doua a sezonului. Există însă și jucători care încă mai au de așteptat până se vor putea bucura de vacanță.

HC Dobrogea Sud a intrat în vacanța de iarnă, însă nu toți jucătorii formației constănțene se pot bucura încă de pauză. În aceste zile, tinerii Daniel Vasile, Alexandru Andrei și Gabriel Ilie se află în cantonamentul echipei naționale de seniori a României, la București, unde selecționerul Rareș Fortuneanu conduce un stagiu de pregătire centralizat, în Sala Apollo.

„Tricolorii” nu vor susține niciun amical în această perioadă, pentru că primele meciuri oficiale vor avea loc în martie, cu selecționata statului Kosovo, în preliminariile EURO 2022.

Învinsă de România, în octombrie, la Baia Mare, Muntenegru va juca două meciuri tari la început de an, contra Suediei, liderul grupei a 8-a. La acestea, care sunt programate pentru 6 și 9 ianuarie, va lua parte și pivotul Nebojsa Simovic.

Și centrul Onur Ersin a fost convocat la naționala Turciei, pentru dubla cu Polonia, din 6 și 10 ianuarie, meciuri contând pentru grupa a cincea preliminară a EURO 2022. Simovic și Ersin vor reveni apoi la Constanța, în prima săptămână după reunire.

HC Dobrogea Sud va avea un jucător și la Campionatul Mondial din Egipt. Extrema dreaptă Fabio Rocha Ciuffa face parte din lotul Braziliei, care va evolua în Grupa B, alături de Spania, Tunisia și Polonia, la competiția programată între 13 și 31 ianuarie.

Conform calendarului, handbaliștii constănțeni vor reveni la antrenamente pe 11 ianuarie, dată la care este programată reunirea lotului, în Sala Sporturilor din Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233