dobroge.tv

Live

Phoenix joacă din nou „acasă“

04 ianuarie 2021
Publicitate

Întrecerile de baschet revin la Constanța. La aproximativ două săptămâni distanță după turneul organizat de cei de la BC Athletic, Sala Sporturilor va găzdui la sfârșitul acestei săptămâni patru partide din cadrul etapelor 10 și 11 din Liga Națională.

După aproape trei săptămâni de la ultimul meci oficial, fetele de la Phoenix CSU Simona Halep sunt gata să revină la partidele din campionat. Iar primele confruntări vor avea loc pe teren propriu, în Sala Sporturilor din Constanța. 

Formația de pe litoral a obținut aprobarea Federației Române de Baschet pentru organizarea unuia din turneele campionatului, care se va desfășura în perioada 9-10 ianuarie. Astfel, în prima zi, vor avea loc partidele Baschet Arad – Phoenix CSU Simona Halep și Universitatea Cluj Napoca – Municipal Alexandria, ambele contând pentru etapa a zecea a Ligii Naționale la baschet feminin. 

Pentru constănțence aceasta va fi prima partidă pe care o vor disputa pe teren propriu după aproape un an din cauza pandemiei de coronavirus. În ziua imediat următoare sunt programate confruntările Municipal Alexandria – Baschet Arad și Phoenix CSU Simona Halep – Universitatea Cluj, din etapa a XI-a. 

De altfel, acestea din urmă se află la egalitatea de puncte în clasamentul campionatului, pe locurile șase și șapte, ambele cu câte 13 după disputarea a nouă etape. 

În ceea ce le privește pe celelalte două participante la turneul de la Constanța, Baschet Arad ocupă ultima treaptă a podiumului, cu 16 puncte și la egalitate cu primele două clasate, în timp ce Municipal Alexandria este abia pe nouă, cu 11 puncte.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233