dobroge.tv

Live

Atacant leton la Viitorul

06 ianuarie 2021
Publicitate

FC Viitorul se întărește înaintea reluării meciurilor din Liga Întâi. Formația constănțeană a anunțat astăzi primul transfer din pauza de iarnă. La malul mării a venit un atacant din Letonia, cu peste 50 de meciuri la echipa națională.

FC Viitorul a anunţat miercuri dimineață primul transfer din pauza de iarnă. Constănțenii s-au înțeles cu letonul Valerijs Sabala, fotbalist care evoluează pe postul de atacant şi a înscris de 12 ori pentru echipa naţională a ţării baltice. 

Sabala, ultima oară la echipa din prima ligă lituaniană Suduva Marijampole, a semnat un contract valabil pentru următorii 2 ani şi 6 luni, se arată într-un comunicat al echipei constănțene. În vârstă de 26 de ani și cu o înălțime de un metru și 80 de centimetri, atacantul a bifat și 53 de selecţii la naţionala Letoniei. 

El are în palmares Cupa Letoniei, obţinută cu Skonto Riga în 2012, dar şi titlul de golgheter al ligii secunde din Polonia, cu 12 reuşite în ediţia 2018/2019, pe când evolua pentru Bielsko-Biala. În cariera sa, Sabala a mai jucat, printre altele, pentru Skonto Riga, belgienii de la FC Bruges sau cehii de la Pribram și Jablonec. 

Acesta este primul transfer făcut de Mircea Rednic de la preluarea funcției de manager tehnic la FC Viitorul, după ce anterior renunțase la serviciile lui Adrian Stoian și Ion Caztanaga (Castaniaga). Acestora li s-a alăturat tot astăzi și Victor Fernandez, care a fost transferat la FC Botoșani. În vârstă de 22 de ani, spaniolul Victor Fernandez a fost folosit în șase partide din Liga 1 pentru FC Viitorul în cele patru luni petrecute pe litoral. 

Constănțenii dispută duminică seară primul meci oficial din 2021, când vor întâlni pe teren propriu pe FC Hermannstadt, într-o restanță contând pentru etapa a XII-a a Ligii Întâi.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233