dobroge.tv

Live

Înfrângere pe final pentru BC Athletic

07 ianuarie 2021
Publicitate

BC Athletic Constanța a ratat șansa de a bifa primul succes în acest sezon al Ligii Naționale la baschet masculin. „Gladiatorii“ au cedat ieri la Voluntari în fața celor de la SCM Timișoara, în primul meci din cadrul turneului cu numărul patru al campionatului, cu scorul de 66 la 80. Constănțenii dispută chiar la această oră cea de a doua partidă, contra lui CSU Oradea.

BC Athletic a ratat de puțin ocazia de a bifa prima victorie a sezonului. Constănțenii au disputat ieri la Voluntari prima partidă din cadrul celui de-al patrulea turneu al campionatului, contând pentru etapa a opta, contra celor de la SCM Timișoara. 

Partida a fost una echilibrată pe aproape toată durata ei, însă finalul i-a trădat pe constănțeni, care n-au mai rezistat fizic în ultimul sfert. Până atunci, diferența de pe tabela de marcaj a fost de doar trei puncte în favoarea bănățenilor. Din păcate, aceștia din urmă s-au impus în ultimul sfert cu scorul de 80 la 66, în condițiile în care la pauză tabela indica 38 la 36, tot în favoarea lui SCM Timișoara.  În urma acestui rezultat, BC Athletic rămâne pe ultima poziție a clasamentului, cu cinci înfrângeri din tot atâtea partide disputate în actualul sezon al Ligii Naționale de baschet masculin. 

Constănțenii au însă și trei restanțe de disputat din cauza infectărilor cu Covid 19. Chiar la această oră BC Athletic Constanța dispută cea de a doua partidă din cadrul turneului ce se desfășoară în Sala Gabriela Szabo din Voluntari, contra celor de la CSU Oradea, ocupanta locului șapte în clasament înaintea acestei confruntări.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233