dobroge.tv

Live

Înfrângere categorică suferită de BC Athletic

08 ianuarie 2021
Publicitate

BC Athletic rămâne fără victorie în Liga Națională de baschet masculin și după al patrulea turneu al campionatului. Constănțenii au cedat aseară la Voluntari confruntarea cu CSM Oradea cu scorul de 51 la 89, într-o partidă contând pentru etapa a noua a campionatului.

Diferența de valoare dintre BC Athletic și CSM Oradea s-a văzut încă din primul sfert, adjudecat de adversara constănțenilor cu scorul 21 la 13. La pauză, formația orădeană a intrat la cabine în avantaj cu 39-24, după o primă repriză în care echipa elevii lui Alexandru Olteanu au încercat să limiteze proporțiile scorului.

 Echilibrul partidei s-a rupt total în sfertul al treilea, pe care CSM Oradea l-a dominat categoric reușind să ia un avans considerabil pe tabela de marcaj, grație celor 20 de puncte în plus marcate. Înaintea ultimului sfert, la scorul de 70 la 35 pentru CSM Oradea, lupta din teren a părut ceva mai echilibrată, în condițiile în care adversarii constănțenilor au redus din turație fiind deja siguri de victorie.  S-a încheiat în cele din urmă 89 la 51 pentru orădeni, care și-au confirmat statutul de favoviriți. 

În urma acestui rezultat, BC Athletic a ajuns la șasea înfrângere în campionat, din tot atâtea partide disputate, și rămâne pe ultima poziție a clasamentului Ligii Naționale la baschet masculin. Ierarhia este însă provizorie, în condițiile în care elevii lui Alexandru Olteanu au trei meciuri mai puțin disputate din cauza problemelor medicale cu care s-au confruntat la primul turneu al campionatului. 

BC Athletic speră să se revanșeze în fața suporterilor săptămâna viitoare, când este programat al cincilea turneu, care se va desfășura la Constanța. În cadrul acestuia, formația de pe litoral va da piept cu CS Municipal Târgu Jiu și CS Municipal Galați, pe 14, respectiv 15 ianuarie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233