Live

Phoenix, lovită de probleme medicale

După turneul de baschet masculin de săptămâna trecută, Sala Sporturilor din Constanța va găzdui în acest final de săptămână și două partide din Liga Națională de baschet feminin. Din păcate, gazda competiției, Phoenix CSU Simona Halep, nu va putea evolua în cadrul acestui turneu din cauza problemelor medicale cu care se confruntă câteva jucătoare.
Publicat pe 08 ianuarie 2021

Phoenix CSU Simona Halep va fi în acest weekend gazda unuia din turneele organizate de către Federația Română de baschet în actualul sezon al Ligii Naționale de baschet feminin. 

Din păcate, deși ar fi trebuit să dispute două meciuri cu această ocazie, constănțencele nu vor putea evolua din cauza problemelor medicale cu care se confruntă câteva dintre elevele lui Carmin Popa. Astfel, formația constănțeană a ratat șansa de a profita de avantajul terenului propriu și așteaptă acum ca Federația Română de Baschet să reprogrameze confruntările cu Baschet Arad și Universitatea Cluj și, totodată, locația unde acestea vor avea loc.

În aceste condiții, în Sala Sporturilor din Constanța se vor disputa doar două partide, respectiv CS Universitatea Cluj Napoca – CSM Alexandria, sâmbătă, de la ora 16.30, și CSM Alexandria – FCC Baschet Arad, duminică, de la ora 12.00. Meciurile contează pentru etapele a X-a și a XI-a ale ediției din acest sezon a Ligii Naționale la baschet feminin

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233