dobroge.tv

Live

Phoenix, lovită de probleme medicale

08 ianuarie 2021
Publicitate

După turneul de baschet masculin de săptămâna trecută, Sala Sporturilor din Constanța va găzdui în acest final de săptămână și două partide din Liga Națională de baschet feminin. Din păcate, gazda competiției, Phoenix CSU Simona Halep, nu va putea evolua în cadrul acestui turneu din cauza problemelor medicale cu care se confruntă câteva jucătoare.

Phoenix CSU Simona Halep va fi în acest weekend gazda unuia din turneele organizate de către Federația Română de baschet în actualul sezon al Ligii Naționale de baschet feminin. 

Din păcate, deși ar fi trebuit să dispute două meciuri cu această ocazie, constănțencele nu vor putea evolua din cauza problemelor medicale cu care se confruntă câteva dintre elevele lui Carmin Popa. Astfel, formația constănțeană a ratat șansa de a profita de avantajul terenului propriu și așteaptă acum ca Federația Română de Baschet să reprogrameze confruntările cu Baschet Arad și Universitatea Cluj și, totodată, locația unde acestea vor avea loc.

În aceste condiții, în Sala Sporturilor din Constanța se vor disputa doar două partide, respectiv CS Universitatea Cluj Napoca – CSM Alexandria, sâmbătă, de la ora 16.30, și CSM Alexandria – FCC Baschet Arad, duminică, de la ora 12.00. Meciurile contează pentru etapele a X-a și a XI-a ale ediției din acest sezon a Ligii Naționale la baschet feminin

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233