dobroge.tv

Live

Transfer în Ungaria pentru Todai

08 ianuarie 2021
Publicitate

Continuă plecările de la FC Viitorul. Chiar înaintea reluării meciurilor din campionat, formația constănțeană a anunțat că s-a despărțit și de Arpad Tordai. Portarul formației pregătite de Mircea Rednic a fost transferat în Ungaria, la Mol Vidi Fehervar, sub formă de împrumut până la sfârșitul acestui sezon.

FC Viitorul a anunţat aseară că a ajuns la un acord cu MOL Vidi Fehervar pentru transferul portarului Arpad Tordai la formaţia din Ungaria. Potrivit transfermarkt, el a fost împrumutat până la sfârsitul acestui sezon. 

În vârstă de 23 de ani, Arpad Tordai este campion al României în 2017, câştigător al Cupei şi Supercupei României în 2019, toate trofeele fiind obţinute cu FC Viitorul Constanţa. Tordai s-a născut la Târgu Mureș și a făcut junioratul în cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi. A debutat la echipa de seniori în anul 2014, iar din 2016 joacă în Liga 1. În urma acestei plecări, numărul jucătorilor care au plecat de la Viitorul în această pauză competițională a ajuns la 4, în condițiile în care până acum a fost anunțată o singură achiziție, după aducerea letonului Valerijs Sabala. 

Constănțenii vor deschide duminică seria meciurilor oficiale din Liga Întâi în 2021. La Ovidiu, începând cu ora 19, va avea loc partida restantă din etapa a-XII-a a Ligii 1 la fotbal, dintre FC Viitorul și FC Hermannstadt. 

Această partidă ar fi trebuit să se joace inițial la 6 decembrie, dar a fost amânată din cauza focarului de Covid 19 din lotul clubului sibian. Cei de la Hermannstadt au avut 10 jucători și 5 oameni din staff infectați cu noul Coronavirus. 

Înaintea meciului de duminică, FC Viitorul ocupă locul 8 în clasament, cu 17 puncte, iar FC Hermannstadt este pe locul 14, cu 15 puncte. 

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233