dobroge.tv

Live

Mircea Rednic, prima victorie cu FC Viitorul

11 ianuarie 2021
Publicitate

Mircea Rednic a spart gheața pe banca tehnică a lui FC Viitorul. Constănțenii au câștigat aseară primul meci oficial din acest an al Ligii Întâi, după ce au învins pe FC Hermannstadt cu scorul de 2-1. Golul victoriei care a dus trupa din Ovidiu pe locurile de play-off a fost înscris de Ciobanu, cu cinci minute înainte de final.

Primul meci oficial în Liga Întâi din 2021, restanța dintre Viitorul și FC Hermannstadt, a început prost pentru elevii lui Mircea Rednic. Sibienii au deschis scorul după doar 19 minute de joc după o fază după ce au șutat de trei ori pe poarta lui Cojocaru în decurs de doar câteva secunde.

După primirea golului, constănțenii s-au aruncat în atacat în căutarea egalării, însă au dat peste un Figueiredo în formă maximă, care s-a opus ocaziilor lui Ganea și Dobrosavlevici.

Golul avea să fie înscris până la urmă de principalul marcator al Viitorului din acest sezon, Luckassen, după o bâlbâială a fundașilor sibieni. Actul secund a fost și mai animat. După revenirea de la cabine, Matei a ratat în două rânduri ocazii bune de a înscrie, pentru ca Benzar să trimită în transversală din lovitură liberă.

Cel mai confuz moment al meciului s-a produs în minutul 70, când centralul întâlnirii s-a răzgândit de două ori în aceeași fază spre surprinderea oaspeților care sperau să primească penalty.

Soarta partidei a fost decisă cu cinci minute înainte de final, când Ciobanu a înscris cu un șut în vinclu golul victoriei pentru Viitorul.

S-a încheiat 2-1 pentru constănțeni, iar Mircea Rednic a bifat astfel primul succes după patru meciuri.

Da, o victorie meritată, muncită, cu multe ocazii. Cred că a fost cel mai bun joc de când am venit eu aici, cu o echipă care s-a așezat bine în teren, bine organizată, cu trei fundași centrali. Dar și așa, noi ne-am creat și în prima și în a doua repriză ocazii ca să înscriem. Nu am făcut-o, cred că cel mai bun jucător de la Sibiu a fost portarul”, a declarant Mircea Rednic, antrenor FC Viitorul

Grație celor trei puncte obținute după restanța cu FC Hermanstadt, FC Viitorul a încheiat turul de campionat pe loc de play-off în Liga Întâi. Constănțenii se află pe șase în clasament, cu 20 de puncte după 16 meciuri jucate. În runda următoare, elevii lui Mircea Rednic au o deplasare lungă și dificilă, pe terenul celor de la UTA Arad, care se află pe locul 9, la trei puncte distanță.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233