dobroge.tv

Live

S-a strigat adunarea la FC Farul Constanța

11 ianuarie 2021
Publicitate

La FC Farul s-a strigat astăzi, 11 ianuarie, adunarea. Vacanța „marinarilor” s-a încheiat și aceștia au revenit sub comanda lui Ianis Zicu pentru ultima parte a sezonului regulat.

Primii jucători reveniți la Farul după o vacanță de mai puțin de o lună au efectuat luni dimineață și vizita medicală. După amiază, aceștia au intrat sub comanda lui Ianis Zicu, pentru prima ședință de pregătire din 2021.

Potrivit oficialilor constănțeni, prima săptămână de antrenamente se va desfășura în cadrul bazei proprii de pregătire.

În paralel, așa cum anunțase încă de anul trecut președintele Tiberiu Curt, se caută soluții pentru plecarea într-un mini-cantonament în țară, în condițiile respectării condițiilor de carantină. Tot acesta a declarat că sunt deja purtate discuțiile pentru disputarea unor partide amicale, însă tot programul se va perfecta în zilele următoare.

FC Farul mai are de disputat cinci meciuri din sezonul regulat al Ligii a doua, la finalul cărora speră să își îndeplinească primul obiectiv al sezonului: calificarea în play-off.

În momentul de față, „marinarii” sunt pe locul 12 al clasamentului, cu 20 de puncte, însă la doar trei lungimi distanță de poziția a șasea, ocupată acum de Universitatea Cluj.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233