dobroge.tv

Live

Mircea Rednic întinerește lotul FC Viitorului

11 ianuarie 2021
Publicitate

Mircea Rednic anunță întinerirea lotului la FC Viitorul. Chiar dacă nu a transferat decât un jucător în pauza de iarnă, antrenorul constănțenilor știe de unde să facă rost de forțe proaspete pentru a-și îndeplini obiectivele.

În perioada asta au venit cam 10 jucători de la Academie. Chiar sunt mulțumit de felul cum se pregătesc, chiar surpriză mare. Din punct de vedere fizic, cei de la Academie ne-au cam dat bobârnace. Testele vorbesc, nu vorbesc eu. Și nu vreau să acuz pe nimeni pentru că nu mă interesează ce a fost până să vin eu. Dar asta arată că se joacă bine la Academie și sunt jucători pe care o să-I vedeți cât de curând în primul 11”, declară Mircea Rednic, antrenor FC Viitorul

Până atunci însă, conducătorii Viitorului i-au adus la începutul acestei săptămâni încă un fotbalist lui Rednic.

Constănțenii au anunțat pe site-ul oficial al clubului transferul lui David Babunski, care a semnat un contract valabil pentru doi ani și jumătate. Acesta este originar din Macedonia de Nord, pentru care a evoluat în opt partide.

Babunski este un mijlocaș ofensiv format la celebra Academie „La Masia”, unde a jucat pentru echipele de juniori U18 și U19, iar apoi pentru echipa secundă a clubului FC Barcelona. El a mai fost legitimat la Steaua Roșie Belgrad, Yokohama, Omiya Ardija, iar în perioada martie - decembrie 2020 a evoluat în Liga Întâi, pentru FC Botoșani.

Aducerea lui Babunski este doar al doilea transfer reușit de Viitorul în această iarnă, după ce formația constănțeană s-a înțeles anterior cu letonul Valerijs Sabala.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233