dobroge.tv

Live

Chindia – Farul, în optimile Cupei României

12 ianuarie 2021
Publicitate

FC Farul și-a aflat astăzi adversarul din optimile Cupei României la fotbal. Constănțenii vor juca pentru un loc în sferturile de finală contra celor de la Chindia Târgoviște, una dintre revelațiile actualului sezon al Ligii Întâi. Confruntarea va avea loc într-o singură manșă, cel mai probabil la Ploiești.

Farul a reușit să evite numele grele ale fotbalului românesc în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, precum FCSB sau Universitatea Craiova, însă va da piept cu una dintre revelațiile actualei ediții a Ligii Întâi.

„Marinarii” vor juca pentru un loc în sferturile de finală ale competiției contra celor de la Chindia Târgoviște, într-o singură manșă, cel mai probabil pe arena „Ilie Oană” din Ploiești.

Capul de afiș al acestei faze, conform tragerii la sorții ce a avut loc marți, 12 ianuarie, la Casa Fotbalului, este confruntarea dintre Dinamo București și FCSB.

Partidele din cadrul optimilor Cupei României se vor disputa la 10 februarie. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se joacă prelungiri şi, după caz, se trece la executarea loviturilor de departajare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233