Live

HC Dobrogea Sud a reluat antrenamentele

După două săptămâni de vacanță, HC Dobrogea Sud și-a reluat luni seară antrenamentele în Sala Sporturilor din Constanța. De la reunire au lipsit Nistor, Iancu și Vasile, toți convocați la o acțiune a echipei naționale a României de handbal masculin, dar și stranierii care au în această perioadă meciuri cu selecționatele țărilor lor.
Publicat pe 12 ianuarie 2021

Antrenorii Djordje Cirkovic și George Buricea au sunat adunarea după vacanța de iarnă. Reunirea lotului a avut loc luni după-amiază, la Sala Sporturilor, iar la primul antrenament au fost prezenți zece jucători de la echipa mare și o parte dintre handbaliștii care evoluează la echipa a doua a HCDS-ului.

Iancu, Vasile și Nistor se vor întoarce pe 14 ianuarie din cantonamentul echipei naționale, de la București, muntenegreanul Simovic și rusul Komogorov vor veni pe 15 ianuarie, iar brazilianul Chiuffa după Campionatul Mondial din Egipt.

„Delfinii” se vor pregăti la Constanța până la startul oficial din 2021. Dobrogea Sud va juca pe 2 și 3 februarie, la Sfântu Gheorghe, cu CSM Bacău și CS Magnum Botoșani, în primele două etape ale returului Ligii Naționale.

Ne dorim ca toți jucătorii pe care îi avem la echipele naționale să se întoarcă sănătoși, să nu avem cazuri de COVID și să fim în formula maximă”, declară Laurențiu Toma, antrenor coordonator HC Dobrogea Sud

Aflați pe podium după turul Ligii Naționale, HC Dobrogea Sud este în grafic pentru atingerea obiectivului din Liga Națională: menținerea în cursa pentru titlu și cucerirea unei medalii.

În acest an ne dorim să ajungem în final four-ul Cupei României și ne dorim în același timp, să terminăm pe primele trei locuri din campionat. Ne dorim să luăm o medalie anul acesta. Totul depinde numai și numai d noi și bineînțeles, de sănătatea jucătorilor”, mai spune Laurențiu Toma, antrenor coordonator HC Dobrogea Sud

După disputarea turului în Liga Zimbrilor, HC Dobrogea Sud se află pe locul 3 al clasamentului, cu 36 de puncte, la nouă lungimi în spatele liderului Dinamo București, singura echipă fără înfrângere în actuala ediție de campionat.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233