Live

Stewart și Hawkins pleacă de la Phoenix CSU Simona Halep

Mișcări de trupe la Phoenix CSU Simona Halep. Formația constănțeană s-a despărțit la începutul acestei săptămâni de două jucătoare, americancele Stewart și Hawkins, ambele venite pe litoral în toamna anului trecut.
Publicat pe 12 ianuarie 2021

Începutul de an aduce unele schimbă în lotul lui Phoenix CSU Simona Halep. După ce au ratat șansa de a evolua pe teren propriu din cauza unor probleme medicale apărute la trei jucătoare, oficialii constănțeni au decis să pună punct colaborării cu două dintre cele trei jucătoare americane, venite la malul mării în toamna anului trecut.

Astfel, aceștia au ajuns la o înțelege cu Denia Stewart și Jordan Hawkins pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractelor. În cele trei luni petrecute pe litoral, Stewart a evoluat în 12 partide pentru constănțence, dintre care trei în Cupa României, în timp ce Hawkins a fost în lot în toate cele nouă meciuri din Liga Națională de baschet feminin, însă nu a reușit să se ridice la nivelul arătat pe vremea când evolua pentru Agronomia București.

Weekendul trecut, Phoenix CSU Simona Halep ar fi trebuit să participe la cel de-al cincilea turneu al campionatului, desfășurat chiar la Constanța, însă nu a putut evolua din cauza a trei cazuri de Covid 19 descoperite la echipă.

După încheierea turului în Liga Națională de baschet feminin, formația pregătită de Carmin Popa se află pe locul 9 al clasamentului, cu patru victorii și cinci înfrângeri, dar și două meciuri mai puțin disputate.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233