Live

BC Athletic joacă din nou acasă

În decurs de mai puțin de o lună, Constanța reușește să găzduiască trei turnee de baschet. Începând de mâine, la Sala Sporturilor, vor avea loc partidele din cadrul celui de-al cincilea turneu al Ligii Naționale de baschet masculin.
Publicat pe 13 ianuarie 2021

BC Athletic are o șansă bună în acest final de săptămână de a sparge gheața în actuala ediție a Ligii Naționale la baschet masculin și să bifeze prima victorie, chiar pe teren propriu.

Pentru a doua oară în decurs de doar o lună, Sala Sporturilor din Constanța va găzdui un turneu din cadrul acestui sezon competițional. La acestea, pe lângă „Gladiatori”, vor mai participa formațiile CSO Voluntari, CS Municipal Târgu Jiu și CS Municipal Galați.

Elevii lui Alexandru Olteanu vor evolua în etapele 10 și 11 contra formațiilor din Galați și Târgu Jiu, care ocupă locurile 12, respectiv 13, în clasamentul campionatului, ambele cu câte o victorie și șase înfrângeri.

BC Athletic este singura formație din Liga Națională care nu a înregistrat până acum nici un succes în cele șase meciuri disputate.

Potrivit programului, joi, 14 ianuarie, de la ora 16:00, este programată partida CS Municipal Târgu Jiu – BC Athletic Neptun Constanța, urmând ca vineri, 15 ianuarie, de la aceeași oră, să aibă loc confruntarea dintre BC Athletic Neptun și CS Municipal Galați.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233